stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

nu
nu
0 07.11.2017 10:58:58

Francozi ŠE KAKO BESNI na Belgijce zaradi Roberta Berića: Hej, Anderlecht, pričakovali smo, da bo slovenski napadalec ...

vszi
Robert Berić je šel iz dežja pod kap.

Bil je prepričan, da bo pri Anderlechtu igral več kot pri Saint-Etiennu, zato je odšel, čeprav so ga Francozi želeli zadržati. Toda Robert Berić bi se težko bolj uštel. Krčan v Belgiji namreč skorajda dobesedno nič ne igra. Od prestopa dalje je dres bruseljskega velikana Anderlechta nosil vsega šestnajst minut, niti v ligi prvakov mu ni bilo dano, da bi lahko pokazal svoje sposobnosti.


V Franciji zaradi Berićevega statusa v Belgiji niso zadovoljni, zdaj so o tudi javno spregovorili. "Razočarani smo nad Robertovo trenutno situacijo. V Anderlecht smo ga poslali, da bi tam igral. V bistvu smo ga želeli celo zadržati, tako zelo namreč verjamemo vanj in v njegov potencial. Toda na koncu smo ocenili, da bo morda bolje, če bo odšel nekam, kjer si bo lahko povrnil samozavest, in se nato vrnil močnejši," je potarnal športni direktor Saint-Etienna Dominique Rocheteau, nato pa dodal: "Pred naslednjo sezono bo spet odšel na priprave z nami. Kar zadeva trenutno situacijo, bomo pa pozorno spremljali, kaj se bo dogajalo."

Ob tem francoski mediji dodajajo, da bi se nekdanji član Maribora dejansko lahko že januarja vrnil nazaj k zeleno-belim, sploh če se njegov položaj v ekipi belgijskega velikana ne bo že v kratkem spremenil na bolje.

Članki iz rubrike