Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
4 03.11.2017 14:42:57

Matjaž Kek po novi KATASTROFI spet spregovoril o morebitnem odhodu iz Rijeke: Vidim, da me ljudje že pozivajo, naj ...

Reuters
Matjaž Kek je po dvojni kroni z Rijeko v letošnji sezoni nanizal že deset porazov. Zadnjega pred domačimi navijači v ligi Europa, ko jih je Austria iz Dunaja premagala s kar 4:1.

Že nekaj časa je vzdušje v klubu in okrog njega vse prej kot pozitivno, po ničli v Osijeku je Matjaž Kek celo ponudil odstop, a ga vodstvo kluba ni sprejelo in mu je hkrati izkazalo popolno podporo. Toda od takrat se stvari niso spremenile na boljše, Rijeka še vedno igra zelo anemično, skrhali so se tudi odnosi med nogometaši. Dan po porazu v ligi Europa je Kek spet stopil pred predstavnike sedme sile in spet je bila tema tudi njegov odstop. "Mislim, da ta ekipa potrebuje šok, nekaj se more zgoditi. Nočem se vrniti k potezam, ki so bile sprejete poleti. Vedno sem povedal svoje mnenje. Na treningih delamo dobro, toda to se ne prenese na tekmo. Tudi na zadnji tekmi smo popolnoma odpovedali. Seveda smo se z vodstvom kluba pogovorili, toda to naj ostane med nami," je povedal Kek.

Na vprašanje, ali bi kaj spremenil njegov odhod, je povedal: "Težko govorim o sebi, že po Osijeku sem povedal, kar sem mislil. Odločitev je v rokah drugih. Vidim, da me ljudje že pozivajo, naj sam rešim to težavo. Mislim, da bomo le vsi skupaj prinesli pravo odločitev za Rijeko."

Značke: matjaž-kek, rijeka

Članki iz rubrike