Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 28.10.2017 11:15:32

MATJAŽ KEK z Rijeko danes REŠUJE SEZONO, a to, kar se mu dogaja ....

Grega Wernig
Trener Rijeke Matjaž Kek je eden glavnih favoritov za selektorsko mesto slovenske izbrane vrste, Mariborčan pa se trenutno ubada s številnimi težavami.

Ob 15. uri se bo na stadionu Maksimi začel veliki derbi hrvaškega prvenstva, v katerem se bosta udarila Dinamo in Rijeka. Zagrebčani imajo trenutno na vrhu lestvice kar šest točk prednosti pred aktualnimi prvaki in z njihovo novo zmago bi prvenstvo zagotovo postalo manj zanimivo.

Seveda bodo Rečani naredili vse, da se to ne bi zgodlo, ampak trener Kek pred dvobojem nima pretiranih razlogov za zadovoljstvo. Že tako mu manjka kar nekaj igralcev, kaznovana sta Mišić in Vešović, zaradi poškodbe sta vprašljiva Heber in Bradarić. Romun Matei ni podpisal podaljšanja pogodbe, zato ga ni v ekipi.



Kot zadnji pa je odpadel še brez prvega napadalca Maria Gavranovića. Še v četrtek je sodeloval na novinarski konferenci, nato pa je potožil nad bolečinaim v zadnji stegenski mišici.

Navijači sicer ne verjamejo, da je poškodovan, temveč, da ne želi igrati z Dinamom. Gavranović je bil namreč v zadnjem prestopnem roku zelo blizu prestopu v zagrebški klub, a do njega ni prišlo zaradi pritiska javnosti. Toda marsikdo je mnenja, da je bil samo preložen na zimski prestopni rok. Takrat bi že lahko podpisal predpogodbo z Dinamom, saj mu pogodba z Rijeko poteče ob koncu sezone.

Članki iz rubrike