Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
8 22.10.2017 13:26:43

Luka Elsner OSVAJA CIPRSKI NOGOMET: Nekdanji trener Olimpije s svojim klubom kljubuje napovedim, Pafos tokrat zabil kar ...

Nikola Miljković
Slovenski strokovnjak Luka Elsner na tujem opozarja nase.

Pred začetkom nove sezone so ciprski strokovnjaki napovedovali, da se bo Pafos krčevito boril za obstanek v prvi ligi, a očitno tedaj še niso vedeli, da na njegovi klopi sedi - ODLIČEN trener. Zdaj jim je že jasno, da so bile njihove napovedi precej zgrešene, Pafos je namreč hit uvoda v novo sezono. Nogometaši, ki jih vodi Luka Elsner, so v prvem krogu sicer izgubili, nato pa hitro pozabili na razočaranje in začeli nizati naravnost ENKRATNE rezultate. Pafos je tako že šest tekem neporažen, v tem času je štirikrat zmagal in dvakrat remiziral. Posledica je logična: ne na dnu, pri vrhu! Elsnerjev klub je namreč na visokem tretjem mestu, z obveznim dodatkom, da ima tekmo manj od vodilnega Anorthosisa (štiri točke več) in drugega AEK-ja (dve točki več).

Klub nekdanjega trenerja Olimpije je odlično formo potrdil v soboto. Pafos se je doma pomeril z Nea Salamisom in ga premagal kar s 4:0! Med strelce se tokrat ni vpisal nihče od Elsnerjevih slovenskih varovancev, so pa zato igrali Jan Koprivec in Erik Janža (celotno tekmo) ter tudi Mitja Lotrič, ki je v igro vstopil s klopi.

Članki iz rubrike