Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
12 27.08.2017 09:52:12

Matjaž Kek: Če je tako, sam sebe ne razumem. Potem je najboljše, da sem tiho. In nimam svojega mnenja!

Grega Wernig
Nogometaši Rijeke so se veselili pete prvenstvene zmage.

Potem ko se v dvoboju z Olympiakosom niso uvrstili v skupinski del lige prvakov, je bilo na Rujevici zaznati nekaj razočaranja in tudi živčnosti, a skupinski del lige Europa je vendarle pomiril Rečane, ples kroglic jim je namreč namenil veliki Milan, dunajsko Austrio in atenski AEK.

V sobotnem večeru pa so se Matjaž Kek in njegovi varovanci veselili pete prvenstvene zmage, domači Inter so ugnali s 3:1. Z dvema goloma se je izkazal Heber, enkrat je bil uspešen Gavranović, Črnic ni igral. "Ta tekma je bila po vseh preizkušnjah v zadnjem času dobrodošla. Zasluženo smo zmagali, nadzirali smo potek dogodkov, pred reprezentančnim premorom smo to potrebovali," je bil zadovoljen mariborski strokovnjak, ki je po porazu z Olypiakosom jasno in glasno izrazil svoje mnenje o sestavi igralskega mozaika v pričakovanju nove sezone in o tem, da kader za zgoščen ritem do konca prvega dela ni dovolj številčen. Ni jih bilo malo, ki so menili, da so bile strupene puščice uperjene proti vodstvu kluba tako močne, da bi se lahko v reškem raju pojavile težave.

"Dvakrat smo bili v ligi Europa in bili bi neumni, če teh izkušenj ne bi izkoristili. Ni treba izmišljati tople vode, a prav tako ne zapirati oči pred tistim, kar nas čaka. S sistemom dela, ki smo ga zastavili, je treba iti naprej. Če to kdo dojema kot napad, ali ultimat, potem jaz sam sebe pač ne razumem. In če je tako, je najbolje, da sem tiho. Da grem na trening in nimam svojega mnenja," se je odzval Matjaž Kek.

Članki iz rubrike