pri belokranjcu Svet24.si

Podnevi jih ne vidijo, ponoči pa se vsi ...

los Svet24.si

70-letnik se je plazil po grmovju, a ni preživel ...

1694618501-img-8801-purg-1694618444412 Necenzurirano

19 kirurgov pisalo ministrici, naj ustavi načrte ...

kaloh irgl logar Jure Klobcar Reporter.si

Nižje plače za Logarja in upornike iz SDS: ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

Prepričan, da je kopija očeta Odkrito.si

Trdi, da je nezakonski sin Kralja Karla III. in ...

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

nu
nu
4 05.08.2017 16:25:22

NEVERJETNO: Dolgoletni slovenski reprezentant prekinil enajstletni strelski post! (video)

vszi
Čeprav je star 31 let in je po številu nastopov (84) za izbrano vrsto na tretjem mestu večne lestvice, se je slovenski legionar danes veselil šele svojega tretjega zadetka v članski konkurenci, drugega na klubski ravni!

Bojan Jokić je pred pol leta iz španskega Villarreala prestopil v Ufo. V ruskem prvoligašu se je dobro znašel in kmalu postal standardni član udarne enajsterice.

Rusi ta konec tedna igrajo tekme četrtega kroga, Ufa pa se lahko pohvali, da je eden od štirih klubov, ki za zdaj ne poznajo poraza. Na svojem kontu ima dve zmagi in remija, drugo zmago pa je dosegla pred nekaj minutami, ko je na svojem igrišču s 3:2 ugnala do tega kroga stoodstotni Ahmat iz Groznega.

Zanimivo je, da so gostje povedli na začetku drugega polčasa in vodstvo obdržali do 80. minute, ko je v polno meril Bojan Jokić. To je bil Kranjčanov tretji gol v članski konkurenci in drugi na klubski ravni!



Res je, da je nazadnje v polno meril v dresu slovenske izbrane vrste, ko je 3. marca 2010 zadel proti Katarju, a je šlo za prijateljsko tekmo. Drugače pa je edni gol pred tem na klubski ravni zabil v dresu Gorice! Bilo je 27. maja 2006, ko so Novogoričani s 4:1 slavili na gostovanju v Lendavi.

Ob tem ne gre spregledati niti dejstva, da je 176 centimetrov visoki Jokić nasprotnega vratarja danes premagal s strelom z glavo.

Pa še tole, to je bila Jokićeva 230. prvenstvena tekma, ki jih je zbral v šestih različnih ligah: slovenski, francoski, italijanski, španski, angleški drugi in ruski .

Značke: bojan-jokić, ufa, gol, gorica

Članki iz rubrike