Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
0 14.07.2017 13:30:19

Kakšen preobrat v Leverkusnu: Kampl ne odhaja na Kitajsko, temveč ...

Reuters
Kevin Kampl tudi v prihodnji sezoni ostaja v Bayer Leverkusnu. Slovenski reprezentančni vezist, ki si ga je vsak način želela ekipa Beijing Guoan, definitivno ne odhaja Kitajsko k svojemu nekdanjemu trenerju Rogerju Schmidtu. Novico so potrdili tudi pri Bayerju.

Tudi športni direktor kluba Rudi Völler je za časnik Bild potrdil, da so se dogovori s Kitajci končali neuspešno. Kot kaže, je bil na koncu problem denar. Bayer naj bi za 26-letnega Kampla, ki ima s klubom pogodbo do junija 2020, zahteval 30 milijonov evrov odškodnine, Kitajci pa niso želeli plačati te vsote, saj imajo po novem na odškodnine "nabite" visoke davke.


Kitajci so Nemcem po neuradnih podatkih sicer ponudili tudi, da bi Kampl v Pekingu zaigral kot posojeni igralec, za kar pa v Leverkusnu ni posluha. Zadeva pa je s tem tudi končana, saj se je z današnjim dnem na Kitajskem zaključil tudi prestopni rok.

"Na vse skupaj gledam sproščeno in pripravljen sem na vse. Že večkrat sem dejal, da bi rad sodeloval z Rogerjem Schmidtom, v nasprotnem primeru pa bom pač na zelenici še naprej dal vse za Bayer," pa je tik pred razpletom za časnik Express povedal Kampl.

Članki iz rubrike