mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 13.07.2017 11:39:56

Namig članu ugledne premier lige: Če bo zvezdnik odšel drugam, bi ga lahko zamenjal tudi tale Slovenec!

Reuters
Bi odhajajočega zvezdnika kluba premier lige lahko zamenjal kar slovenski nogometaš?

Odlični islandski reprezentant Gylfi Sigurdsson je na izhodnih vratih Swansea Cityja, potem ko so iz uprave slednjega sporočili, da s soigralci ne bo odpotoval na priprave v Združene države Amerike. Sigurdsson je tarča Leicester Cityja in Evertona, Valižani so že zavrnili ponudbo v višini 40 milijonov funtov, saj jih pričakujejo še deset več. Toda dvomov bolj kot ne ni, Sigurdsson se poslavlja. Za številne medije je to dovolj dober razlog, da so že sestavili seznam nogometašev, med katerimi bi član premier lige moral iskati zamenjavo za svojega zvezdnika.

In novinarji spletne strani Squawka so prepričani, da bi dostojna zamenjava za Islandca lahko bil tudi - Slovenec! Natančneje Valter Birsa, ki ima za sabo odlično sezono pri Chievu. "Obstaja več razlogov, zakaj bi trener Paul Clement moral biti zainteresiran zanj. Krilni nogometaš ve, kako je biti odgovoren za pripravo zadetkov za klub, ki potrebuje navdih. V pretekli sezoni je imel prste zraven pri 37,21 odstotka vseh zadetkov, zabil je sedem golov in prispeval devet podaj, v povprečju je zbral tudi dve obrambni akciji na tekmo. Je tudi organizator igre, ki je zmožen prispevati predložke, od katerih bi imela korist Llorente in Ambraham," so zapisali pri omenjenem mediju.



Squakwa je na seznam potencialnih zamenjav uvrstila tudi Thomasa Manganija iz Angersa, Roberta Snodgrassa iz West Hama, Hakima Ziyecha iz Ajaxa, Jonathana Viero iz Las Palmasa in Zlatka Junuzovića iz Werderja.

valter birsa chievo profimedia
Profimedia

Članki iz rubrike