ris, slovenija Svet24.si

Video: Gozdar v slovenski divjini naletel na nekaj...

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
0 12.07.2017 22:10:31

Verbič zrežiral preobrat FC Københavna (video)

V drugem krogu kvalifikacij za ligo prvakov je nastopil še en slovenski nogometaš, Benjamin Verbič je s FC Københavnom gostoval pri Žilini.

Torej pri klubu, ki je v sezoni 2013/14 v drugem krogu kvalifikacij za ligo Europa iz tekmovanja izločil ljubljansko Olimpijo - takrat se je prva tekma v Stožicah končala z zmago zeleno-belih s 3:1, na Slovaškem so domačini slavili z 2:0.

In tudi danes je Žilina odlično začela dvoboj na stadionu pod Dubnom. V 39. minuti je povedla prek Spaleka, v drugem polčasu pa smo na igrišču videli povsem drugačno sliko. Sploh po 61. minuti, ko je bil pri domačinih izključen Kazer. Takrat so vajeti igre v svoje noge popolnoma prevzeli Danci in s tremi zadetki Pavlovića slavili s 3:1. Pri rezultatu 1:1 je v 73. minuti v akciji za vodstvo gostov sodeloval tudi Benjamin Verbič.


Slovenski reprezentant se je izkazal v vlogi asistenta, potem ko je odigral dvojno podajo s poznejšim strelcem Pavlovićem. Soigralcu je žogo odlično podal na približon sedem metrov od gola, tako da ni imel težjega dela pri tem, da jo je pospravil v gol.


Članki iz rubrike