Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
0 12.07.2017 11:09:36

Novi član Rostova Žan Majer iskreno o tem, zakaj ga misel na britje brade prestraši

Ruski prvoligaš Rostov, ki ga v soboto v prvem prvenstvenem krogu čaka gostovanje pri Uralu iz Jekaterinburg, bo imel v prihajajoči sezoni močan slovenski pridih. Mihi Mevlji sta se pridružila najprej Žan Majer in nato še Matija Boben.

Na ta način pa se je sestavil tudi dvojec, ki bo nase opozarjal še z videzom, moči sta združila najbolj bradata nogometaša s sončne strani Alp – Miha Mevlja in Žan Majer. "Miha ima bujnejšo in daljšo brado. Še vedno vodi," smehljaje pravi Žan Majer in seveda nas je zanimalo, ali bo vztrajal pri tem, da bi ga ulovil in prehitel, ali je morda v načrtu britje? "Ni tako dolgo nazaj, ko sem razmišljal o tem, da bi jo malce skrajšal. Za polovico, a me je misel na kaj takega celo malce prestrašila. Če povem po pravici, sem se v vsem tem času na brado zelo navezal, navadil sem se nanjo. V preteklosti, ko sem že imel malce daljšo in sem se v nekem trenutku odločil za britje ’na nulo’, sem bil videti, kot bi bil star 12 let. Sam sebi sem bil čuden," je pojasnil novi vezist Rostova in razkril, da dvojec Mevlja-Majer v ekipi nima prave konkurence. V mislih imamo brade … "Ne, nikogar ni, ki bi se nama približal. Izstopava, a zdaj se bo treba potruditi, da pri tem ne bi ostalo. Nočem, da bi me poznali le po bradi. Hočem, da mi me zaradi mojih iger, pred menoj je dokazovanje na igrišču."

Se jima bo morda z videzom skušal pridružiti Matija Boben? "Ne, to pa ne bo šlo. Moja brada bi bila preveč redka, to ne bi bilo videti lepo. Morali se bomo spomniti nečesa drugega," se je ob smehu odzval nekdanji branilec Gorice.

Članki iz rubrike