Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 12.07.2017 08:23:50

Patrik Eler s snubcem iz ugledne države: Wackerjev odločen ne in Slovenčevo trmasto vztrajanje

fc-wacker-innsbruck.at
Bo slovenski napadalec Patrik Eler že v kratkem zamenjal delodajalca?

O Patriku  Elerju se v zadnjih tednih ni veliko govorilo, čeprav je primorski napadalec z odličnimi igrami v drugi avstrijski ligi nase opozoril nemalo drugih klubov. Toda to ne pomeni, da se v ozadju ne dogaja nič v povezavi z njegovim morebitnim. Ravno nasprotno. Za nogometaša Wackerja iz Innsbrucka se je namreč resno ogrel klub iz Francije, natančneje Nancy, ki je letos izpadel iz prve v drugo ligo. Uprava kluba se želi nemudoma vrniti med najboljše, ljudje s stadiona Marcel  Picot pa so ocenili, da bi jim pri tem lahko še kako pomagal prav Eler.


Toda pojavlja se težava. Po naših informacijah pri Wackerju namreč nočejo niti slišati, da bi ostali brez nogometaša, ki je sezono 2016/17 sklenil s kar 24 goli na 32 tekmah, kar je bilo dovolj za naslov najboljšega strelca druge avstrijske lige. Tirolci želijo, da bi Eler v njihovem dresu ostal še vsaj eno sezono, a zdi se, da ima 26-letnik drugačne načrte. Kot smo izvedeli, nekdanji nogometaš celovške Austrie še kako "navija" za selitev v Francijo, vodilnim možem Wackerja naj bi že dal jasno vedeti, da je Nancy klub, pri katerem želi na vsak način nadaljevati kariero.

Ali bo v svoji nameri uspel ali ne, bomo kakopak šele videli. Če bo, bo postal drugi Slovenec po Robertu Beriću, ki bo dobre igre v Avstriji izkoristil za prestop v Francijo. Berić se je predlani iz dunajskega Rapida preselil v Saint-Etienne

Članki iz rubrike