900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Dejan Süč Svet24.si

Poslanec Svobode se je zmotil, zato je bil sprejet...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
0 09.07.2017 13:23:16

Legendarni Inzaghi vzneseno o slovenski okrepitvi: Skupaj bomo plavajoča mina! Gre za fanta, ki je ...

Venezia postaja uspešnica italijanskega nogometa, ki z ameriškim denarjem meri zelo visoko.

Klub iz idiličnih Benetk je v pretekli sezoni osvojil vse, kar je bilo mogoče osvojiti v tretji ligi (prvo mesto v prvenstvu in oba nižjeligaška pokala), zdaj pa načrtuje nastop v drugi ligi z visokimi ambicijami. Jasno, tudi z željo ekspresno priti med elito. Benečani imajo ameriški kapital, imajo kultnega Pippa Inzaghija na trenerski klopi, od tega konca tedna pa imajo v svojih vrstah tudi slovenskega novinca.

Iz mlade ekipe Fiorentine je prišel njen kapetan Jan Mlakar, ki je okrepil napad Venezie in ki bo torej zdaj delal pod vodstvom enega najboljših, predvsem najbolj iznajdljivih italijanskih napadalcev vseh časov. Mlakar velja za velikega upa in bi v Benetkah utegnil skokovito napredovati, veliko pa si tako od njega kot še od nekaterih mladih novincev obeta tudi Inzaghi, ki je danes prvič zbral vse svoje varovance, tudi novega Slovenca.

"Gre za fanta, ki je tako kot ostali podobno stari novinci izjemno resen, sijajno vzgojen in nadarjen. Take igralce iščemo, zelo sem zadovoljen, zdaj moramo le še dodati nekaj izkušenj in potem bomo sposobni velikih stvari," je dejal Inzaghi, ki si prve lige ne postavlja za cilj, a opozarja vse tekmece. "Nikomur še ni uspelo v dveh letih iz tretje v prvo ligo, tako da ne bomo napovedovali preveč. Bomo pa zagotovo plavajoča mina za vse," je poudaril.   

Značke: mlakar, inzaghi, venezia

Članki iz rubrike