Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

pakiranje Njena.si

Celotnega pakiranja in selitve v oddaji ne vidite

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
0 09.07.2017 11:45:37

Slaviša Stojanović o želeni slovenski okrepitvi na Marakani: Ne ga primerjati s Kelharjem, ker ...

Nikola Miljković
Nekdanji slovenski selektor je srbskim medijem razkril, kakšen igralec je gorenjski branilec.

O tem, da je Miral Samardžić velika želja Crvene zvezde, smo že poročali, po pisanju srbskih medijev naj bi bil prihod slovenskega reprezentančnega branilca, ki je trenutno član turškega kluba Akhisar Belediyespor, na Marakano le še vprašanje časa. Nekdanji trener beograjskih rdeče-belih in nekdanji selektor slovenske izbrane vrste je prepričan, da bi predstavljal pravšnjo okrepitev. "Dolgo ga poznam in lahko rečem, da gre za zelo stabilnega igralca, standardnega slovenskega reprezentanta. Je izkušen. Pred leti je v Mariboru igral zelo dobro, nakar se je podal v tujino. Povsod je imel pomembno vlogo. Bil je standarden v Šerifu, pri Rijeki ...Ne vem, kako je odigral zadnjih šest mesecev v Turčiji," je za Mozzart sport povedal Slaviša Stojanović.

"Pri Crveni zvezdi na položaju štoperja ni lahko igrati, toda Samardžić je v dozdajšnji karieri pridobil veliko izkušenj, bil je v različnih situacijah. Izkušnje bi mu lahko pomagale, da bi bilo obdobje privajanja na novo okolje čim krajše," je še povedal ljubljanski strokovnjak.

Navijači verjamejo, da bo Miral tako uspešen, kot je bil Dejan Kelhar. "Ni potrebe, da bi ju navijači primerjali, sta različna igralca. Kelhar je boljše igral z desno nogo, vendar je pri meni igral levega branilca, takrat je Savo Pavićević imel veliko vlogo. Bila sta odlični dvojec, seveda pa bo nadvse pomembno tudi to, kdo bo partner Mirala Samardžića v osrčju obrambe," pravi Slaviša Stojanović

Članki iz rubrike