Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490 Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih ...

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

matjaž-štraus Njena.si

Delovna akcija: Mojster Matjaž srečen v objemu ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 24.06.2017 19:24:43

Velika Kamplova ukana: Na Kitajsko, da bi pozimi okrepil evropskega velikana!? In to ne kateregakoli!

Reuters
Morda pa ni vse tako, kot je videti na prvi pogled.

Morda pa ne gre za zgodbo o tem, da je Kevinu Kamplu dovolj evropskega nogometa in bo prisluhnil klicu svojega trenerja Rogerja Schmidta, pospravil kitajske milijone in izginil s tukajšnjega, našega nogometnega zemljevida. Morda pa je zgodba bolj kompleksna, bolj zapletena in bolj premetena.

Kot so začeli govoriti dobro obveščeni španski krogi, bi Kampl Schmidta in Kitajce utegnil zgolj izkoristiti za to, da bi nekoliko prinesel okrog leverkusenski Bayer, s katerim je trenutno v precej slabih odnosih. Bayer je zadovoljen u odhodom in še najbolj zadovoljen je z odhodom na Kitajsko. Tudi težav ne bo povzročal. 

Kitajci bodo nakazali 20 milijonov, slovenski reprezentant bo odšel v Peking, nato pa. Kot pravijo prej omenjeni krogi, bi nato januarja zadeva lahko dobila izrazit zasuk. Kampla si je v prejšnjih mesecih zelo želel madridski Atletico našega Jana Oblaka, ki pa to poletje ne sme kupovati igralcev. Se vam že svita?

Tako je, Atletico bi moral Kampla pustiti v Leverkusnu do januarja, kar ni sprejemljivo za nikogar, ali pa ga kupiti takoj in ga pol leta pustiti brez nogometa ter ga nato januarja registrirati. Nepraktično in zelo drago; v nič bi šla lepa plača in odškodnina bi bila gotovo višja, kot jo bodo Nemci zahtevali od Kitajcev. 

Kaj pa če ... Da, govori se, da bi Atletico utegnil januarja nakazati 20 milijonov v Peking in dobiti igralca, ki bi vmes ves čas igral, pa tudi pospravil v žep kar lepo plačo. Nerealno? Hm, nismo prepričani. Bolj ko razmišljamo, bolj se nam zdi, da bi tale tajna ukana, ki bi Kampla spremenila v Oblakovega soigralca lahko imela zelo realno osnovo. 

Članki iz rubrike