Annalena Baerbock Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo ...

ženska Svet24.si

Iskrenost do samega sebe je najboljša ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

mbappe Ekipa24.si

"Tako hitro kot teče Mbappe, sem jaz tekel v ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

sveca Ekipa24.si

Groza! Tragična nesreča mladega Slovenca! Komaj ...

Robert Balantič
Robert Balantič
0 15.06.2017 08:00:15

Kaj se dogaja na Rujevici?! Ali bo Kek zapustil Rijeko? Slovenski strateg jasno sporoča: "Podpisal še nisem."

Grega Wernig
Slavja po zgodovinski dvojni kroni je konec, nogometaši Rijeke so v ponedeljek začeli priprave na novo sezono. Matjaž Kek, ki ima za zdaj na voljo dokaj skromno število igralcev, je zavihal rokave, a hkrati je dejstvo, da bo nekdanjemu selektorju slovenske izbrane vrste že danes potekla pogodba, nove še vedno ni podpisal. Se lahko zgodi senzacionalni preobrat in bo mariborski strokovnjak, ki si je na Kvarnerju zagotovil status božanstva, zapustil Rujevico?

Reška praznovanja ob prvem naslovu prvaka, ki so ga Matjaž Kek in njegovi varovanci nadgradili še s pokalno lovoriko, nikoli ne bodo pozabljena. Mnoga so bila veličastna, o njih se bo pripovedovalo iz generacije v generacijo, toda v nogometu in športu na splošno se od spominov pač ne da živeti. Treba je delati naprej, pred durmi so novi izzivi, na katere se je treba čim bolje pripraviti, toda po fantastičnih dosežkih v preteklem obdobju je na Rujevici ob pogledu v bližnjo prihodnost še precej neznank. Presenetljivo veliko …

Lepo število igralcev se spogleduje z odhodi v bogatejša okolja, kar je tudi interes kluba, ki si mora z odškodninami zagotoviti največji del 12-milijonskega proračuna, seveda pa nas je zanimalo, ali so Rečani medtem že rešili ključno vprašanje. Trenersko! Matjažu Keku bo danes potekla pogodba, že nekaj časa pa po vmesnih zapletih v javnosti prevladuje mnenje, da naj nadaljnje sodelovanje ne bi bilo vprašljivo. Mariborski strokovnjak in predsednik Damir Mišković sta večkrat poudarila, da imata sklenjen dogovor, a kakopak smo želeli dobiti uradno potrditev, da bo kralj Kvarnerja igralce tudi jutri popeljal na trening oziroma da je njegov avtogram že tam, kjer si ga armada navijačev Rijeke tako zelo želi.

Potrditev smo želeli dobiti iz ust glavnega igralca zgodbe, toda … "Pogodbe še nisem podpisal," nas je okrog včerajšnjega poldneva osupnil Matjaž Kek. "Dogovor s predsednikom zame še vedno velja, ampak podpisal še nisem," je skrivnostno pristavil mariborski strokovnjak. In to je bilo to. Na dodatna vprašanja ni bil pripravljen odgovarjati, ampak v barvi njegovega glasu je bilo zaznati, da nad trenutnimi razmerami na Rujevici ni ravno navdušen. "Ljudje okrog mene zelo dobro vedo ..."

CELOTEN ČLANEK SI LAHKO PREBERETE SAMO V ČETRTKOVI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA TRAFIKA24.SI!

Značke: kek, rijeka

Članki iz rubrike