mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 11.06.2017 11:35:55

Matjaž Kek ima rešitev. Namesto Andrijaševića – Slovenec!

Grega Wernig
Kakšna bo podoba Rijeke v prihodnji sezoni?

Potem ko je Rijeka na Hrvaškem osvojila zgodovinsko dvojno krono je jasno, da se bo igralska zasedba v pričakovanju nove sezone kar precej spremenila, nekateri pomembni členi bodo zamenjali klubske barve. "Moramo prodajati. Prisiljeni smo, ker si sami zagotavljamo denar za preživetje," pravijo na Rujevici. Proračun je 12 milijonov evrov, vse pa kaže, da bodo nove delodajalce dobili Franko Andrijašević, Josip Elez in Filip Bradarić, v moštvu prav tako ne bo več Romana Bezjaka, ki se vrača v Darmstadt.

crnic bezjak gw
Grega Wernig
Nove moči za zdaj niso znane, Rečani imena morebitnih okrepitev skrivajo kot kača noge. Najbolj zahtevno bo kakopak nadomestiti najboljšega igralca Franka Andrijaševića, toda po mnenju Novega lista, Matjaž Kek v glavi že ima rešitev. Našel naj bi jo v lastnih vrstah, v prihodnji sezoni bi eden od nosilcev ekipe utegnil postati Matic Črnic, ki do zdaj prave priložnosti še ni dočakal.

"Eno je gotovo. Slovenec je dokazana vrednost in lahko igra v treh napadalno usmerjenih vlogah. Glede na njegove igralke lastnosti bi bil verjetno idealen za Andrijaševićev položaj. Igralcev dvojnikov seveda ni, s Črnicem bi Rijeka igrala drugačen nogomet, ampak nič manj lepega, hitrega in učinkovitega," so 24-letnega Mariborčana pohvalili v reškem časniku.

Članki iz rubrike