Annalena Baerbock Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo ...

ženska Svet24.si

Iskrenost do samega sebe je najboljša ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

mbappe Ekipa24.si

"Tako hitro kot teče Mbappe, sem jaz tekel v ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

sveca Ekipa24.si

Groza! Tragična nesreča mladega Slovenca! Komaj ...

ue
ue
0 27.05.2017 20:15:37

Kek odkrito: V Mariboru so me nekateri pokopali, ko so si reševali rit

Grega Wernig
Po osvojitvi naslova prvaka na Hrvaškem z Rijeko je Matjaž Kek v središču pozornosti.

V intervjuju za Sportske novosti je bil del pogovora namenjen tudi temam iz Slovenije. "Katanec je nekaj jezen, zmotil ga je moj komentar na seznam igralcev za reprezentanco, toda zelo ga spoštujem in cenim. Ni bilo fer od slovenskih medijev, da so ga začeli napadati v kvalifikacijah, čeprav je konec še daleč," je Kek odgovoril na vprašanje, če mu je za naslov čestital tudi selektor Srečko Katanec.

Enako je bilo vprašanje glede Marijana Pušnika. "Je, čestital mi je. Marijan je velik delavec, padel je v vse probleme pri Hajduku, rabil bi več časa, tako kot v Olimpiji. On je vedno neugoden tekmec, nikoli nisem rad igral proti ekipam, ki jih je treniral, še iz časov, ko je vodil Celje. Zelo ga cenim."



Tema je nanesla tudi na predsednika Uefe Aleksandra Čeferina. "Imel sem različne predsednike. V Mariboru so bili nekateri dobri, nekateri pa so me pokopali, ko so si reševali rit. Rudi Zavrl me je pripeljal v reprezentanco, bil je zelo dober. Čeferin ima močan karakter, je neverjeten tip, bodite prepričani, da bo kot predsednik Uefe odličen."

In novinar Sportskih novosti je Keka povprašal tudi, če bi sprejel ponudbo Olimpije. "Hm, spoštujem Olimpijo, toda ne bi mogel biti trener v Ljubljani, enostavno ne bi mogel proti Mariboru," je odgovoril pričakovano in gotovo razveselil privržence štajerskega moštva.

Članki iz rubrike