kitara Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 20.05.2017 10:04:40

Provokacija ali velika poteza Keka in njegove Rijeke? Zavrnili pokal in kolajne, ker …

Na Hrvaškem se krešejo mnenja: ali želi Rijeka s svojo potezo zbosti Dinamo in HNZ ali gre preprosto za mentaliteto velikih?

Rijeko od zgodovinskega naslova hrvaškega prvaka loči samo še ena zmaga. Le malokdo dvomi, da je moštvo Matjaža Keka ne bi vpisalo jutri, ko na reški Rujevici gostuje predzadnja ekipa lige Cibalia.

Pri Hrvaški nogometni zvezi so tako Rečanom predlagali, da pokal za državnega prvaka in zlate kolajne prinesejo na Rujevico, da bi nove hrvaške prvake okronali že jutri. Toda odgovor iz Kekovega tabora je bil presenetljiv.

Odločili so se namreč, poroča Novi list, da »kronanje« zavrnejo, saj si želijo zaslužene nagrade pobrati šele po tekmi zadnjega kroga na Maksimirju proti Dinamu. Na eni strani to seveda razumejo kot provokacijo, saj da želijo Rečani s tem dodati še nekaj soli na zagrebške rane, ko bodo morali biti priča slovesni podelitvi in velikemu slavju, spet drugi pa mislijo, da gre za hvalevredno potezo, ki dokazuje, da Rijeka nikogar ne podcenjuje, niti Cibalie. Tretji trdijo, da je to znak vraževerja, skratka mnenja na Hrvaškem se krešejo.

Gotovo dejstvo pa je, da bo na Maksimirju čez teden dni predviden naslov Rijeke proslavilo na tisoče njihovih navijačev. Obeta se reška zabava v Zagrebu.

Članki iz rubrike