Mobilna verzija
nu
nu

Haris Vučkić na drugo stran Rokavskega preliva? Slovo od Newcastla in tudi slovo od Anglije

Profimedia

Slovenski nogometaš Haris Vučkić pospešeno išče novega delodajalca.

Časnik The Shields Gazette, časnik, ki temeljito poroča o dogajanju pri Newcastle Unitedu, je napovedano pestro poletje pri omenjenem klubu napovedal z objavo imena prvega nogometaša, ki bo zapustil St James’ Park. In to bo kar Haris Vučkić. Nekdanjemu mlademu reprezentantu Slovenije v kratkem poteče pogodba, nove pa na mizi ni. To ni presenetljivo, Vučkić se v vseh teh letih pri črno-belih nikdar ni uspel zares dokazati.

Toda poraja se ključno vprašanje: kje bo nadaljeval kariero? Nedolgo tega se je omenjalo Škotsko, kamor naj bi ga vabil nekdanji klub Rangers, toda The Shields Gazette piše, da je precej bolj verjetno tako slovo od Newcastla kot tudi Anglije in Velike Britanije nasplošno.

"Vučkić, ki se je Unitedu priključil leta 2009, bo zdaj poskušal nadoknaditi izgubljen čas, verjetno na Nizozemskem oziroma v Belgiji," piše omenjeni časnik. Vučkić se je nedolgo tega sicer že podal na drugo stran Rokavskega preliva, marca je nekaj dni preživel na Nizozemske, kjer ga je preizkušal Twente. Je podpis pogodbe še v igri? Bomo videli, bržčas že v kratkem.