Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

maja-ogorevc, delovna-akcija Njena.si

Skromna, a čista hiška doživlja pravljično ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 17.05.2017 22:00:26

Matjaž Kek in njegovi varovanci nadaljujejo pohod, a kako polemična je zmaga v Koprivnici? (video)

Grega Wernig
Rečani vse bližje zgodovinskemu slavju.

Matjaž Kek in njegovi varovanci še naprej drvijo proti zgodovinskemu naslovu hrvaškega prvaka. Koprivnica je bila naslednje prizorišče, kjer so uspešno opravili svojo nalogo. Slaven Belupo so premagali z 2:0 (Bezjak je odigral vso tekmo, Črnic je bil na klopi) in dva kroga pred koncem prvenstva ohranili pet točk naskoka pred Dinamom, ki je v Maksimirju z 2:1 premagal Istro.

Gostje so se na igrišču postavili zelo avtoritativno in že v 14. minuti povedli, med strelce se je vpisal Andrijašević. Še pred odhodom na odmor se je domača mreža zatresla še drugič, v polno je zadel Gavranović, toda zdi se, da iz prepovedanega položaja. Polemike so se že začele in bodo bržčas trajale kar nekaj časa, ob tem pa velja dodati, da se je napadalec Rijeke žoge pred golovo črto dotaknil po nepotrebnem, tudi brez njegove pomoči bi na semaforju namreč pisalo 0:2.

A zmaga Rijeke je popolnoma zaslužena, v drugem polčasu so Kekovi nogometaši nadzirali potek dogodkov ter dvoboj mirno pripeljali do konca. Začelo pa se je odštevanje do nedelje, ko bo na Rujevici gostovala Cibalia, z zmago bi si gostitelji že pred gostovanjem v zadnjem krogu v Maksimirju zagotovili lovoriko.

Članki iz rubrike