mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 14.05.2017 16:16:47

Bum! Samir Handanović brutalno ostro, kot še nikoli: Nikogar ne bom j****, že pet let je vse ...

Profimedia
Slovenski vratar Interja je z vso močjo udaril po tem, kar se pri njegovem klubu dogaja, odkar se mu je pridružil.

"Kaj lahko komurkoli rečem? Kaj lahko dodam temu, kar ste videli in kar pove domač poraz proti Sassuolu? Vedno se ponavljajo enake stvari, ves čas cepetamo na istem mestu. Odkar sem tukaj, ni miru, odkar sem tukaj, se vrtimo v krogu nerazumljivega neuspeha," je po novem v nizu porazov Interja poudaril slovenski vratar in šel še korka dlje, ko so ga vprašali, kako komentira ostre prosteste navijačev. 

"Kako naj jih komentiram? Razumem jih, popolnoma jih razumem. Že pet let je vse vednona istem mestu, že pet let se Inter bori za sedmo ali osmo mesto, moral pa bi biti na vrhu. Ne vem, kaj naj vam rečem, kajti ne želim nikogar vleči za rit," je bil skrajno oster, celo vulgaren. Vleči za rit je namreč precej grda italijanska različica naše vleči za nos in pomeni nekaj v slogu "je*ati", "dr*ati". 

"Vedno je bilo slabo, odkar sem tukaj, zdaj pa je najslabše. Vidim druge klube, kako se veselijo. Videl sem Chelsea, celo SPAL iz Ferrare, ki se je veselil uvrstitve v serie A. Vsaj nečesa so se veselili, potem pa je tu Inter, ki ... Mah, treba je biti mož tudi v takem položaju, zato bom končal," je še poudaril.

Handanović je seveda pred petimi leti k Interjuprišel iz Udineseje, da bi z njim osvajal lovorike, navdezadnje je bil le malo pred tem Inter serijski italijanski prvak in leta 2010 tudi evropski prvak. Sarma pa v svoji karieri še nima nastopa v ligi prvakov, kar o njegovi potezi in (verjetnem) obžalovanju pove dovolj.   

Značke: handanovic, inter

Članki iz rubrike