Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
0 14.05.2017 10:23:17

Kek: Obljubil sem, dobili ste! Če bi se zgodilo kot pri Chelseaju, bi bil to za mnoge čudež

Grega Wernig
Nogometaši Rijeke vse bližje zgodovinskemu naslovu prvaka.

Po prvem porazu v tej sezoni proti Lokomotivi prejšnji konec tedna so se nogometaši Rijeke odlično odzvali in v izjemnem ozračju na Rujevici z 2:0 premagali Hajduk. Z novimi točkami so storili nov velik korak proti tako zelo želenemu naslovu prvaka, vprašanje zmagovalca so rešili že v prve pol ure igre.

"Obljubil sem vam boljšo Rijeko, dobili ste jo," je po tekmi na tiskovni konferenci sedmi sili sporočil mariborski strokovnjak. "Moram čestitati igralcem. Po porazu v Zagrebu jim ves teden ni bilo lahko, v pripravo dvoboja smo vložili ogromno napora. Derbi s Hajdukom je vedno poln čustev, napetosti, toda ob nekaj iskricah se je vse skupaj končalo korektno. Hvala navijačem. Želeli smo jim podariti zmago, jih razveseliti, zdaj moramo misli preusmeriti v obračun v Koprivnici," je z mirnim glasom, kot da se ni zgodilo nič velikega, nadaljeval trener Rijeke.

V zadnjem času je pri južnih sosedih precej razprav o zasedbi, ki ji zaupa nekdanji slovenski selektor. "Hja, veliko se govori o mojih rotacijah oziroma o tem, koliko jih je. Trdim, da je vsak naš igralec v vsakem trenutku sposoben zasesti mesto v udarni enajsterici. V tem je naša moč. Vedno si prizadevam poiskati najbolje pripravljene in najboljše posameznike, neizmerno pa verjamem tudi tistim, ki bodo prišli za njimi in jih zamenjali zaradi kartonov ali poškodb. Takšen je moj način dela. Popolnoma zaupam vsem igralcem, ni me strah kogarkoli uvrstiti v ekipo. Chelseaju je naslov prinesel igralec, ki je igral 112 minut. Če bi se to zgodilo v hrvaški ligi, bi bil to za marsikoga svetovni čudež," je odgovoril Matjaž Kek.

Članki iz rubrike