gensko spremenejena semena, NGT, gnojenje, škropljenje, kmetijstvo Svet24.si

Multinacionalke meljejo vrtičkarje in domača ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 13.05.2017 10:47:14

Nesojena okrepitev Olimpije pa še kar trese in trese: Tokrat gol iz fenomenalno izvedenega prostega strela (video)

fc-wacker-innsbruck.at
Olimpija je v zadnjih prestopnih rokih naredila kar nekaj napak, verjetno pa se Ljubljančanom še najbolj kolca po nogometašu, ki so ga poleti vabili v svoje vrste.

O Patriku Elerju je bilo v zadnjih tednih zapisanega ogromno. Razumljivo, ko pa je 25-letni napadalec v fantastični formi, mreže pa trese kot po tekočem traku. Primorec, ki igra v avstrijski drugi ligi za Innsbruck, je  svojimi odličnimi predstavami nase opozoril že številne klube, govori se o zanimanju Rapida, Ingolstadta in še nekaterih drugih avstrijskih oziroma nemških klubov.

In včeraj je Eler, ki je priznal, da je imel poleti na mizi tudi ponudbo Olimpije, znova opozoril nase. S fantastičnim zadetkom iz prostega strela je svojemu moštvu priigral zmago nad Linzem (2:1), svoj strelski konto pa je še malo popravil. Zdaj je zabil že 24 zadetkov, s čimer je Slovenec daleč najboljši strelec avstrijske druge lige, pred prvim zasledovalcem ima Eler kar pet zadetkov prednosti in glede na to, da sta do konca sezone ostali le še dve tekmi, bo Primorec skorajda zagotovo sezono končal kot najboljši strelec druge lige. 



Za Elerjem je sicer fenomenalen mesec. Od 18. aprila in 29. kroga pa do včeraj, ko je bil na sporedu 34. krog je namreč na šestih zaporednih tekmah zatresel mrežo tekmecev. V tem času je prispeval neverjetnih 10 zadetkov in dodal še 3 asistence.

Njegov zadetek iz prostega strela si lahko ogledate v priloženem videoposnetku. Če se vam videoposnetek ne prikaže, si ga lahko ogledate tukaj.

Članki iz rubrike