ris, slovenija Svet24.si

Video: Gozdar v slovenski divjini naletel na nekaj...

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
0 09.05.2017 09:49:23

Matjaž Kek (še enkrat) o morebitni selitvi na Marakano: Vse je bilo jasno že lanskega marca

Grega Wernig
Udarilo je kot strela z jasnega. Srbski mediji so v javnost posredovali informacijo o precejšnji verjetnosti, da bo Matjaž Kek po koncu sezone Rujevico zamenjal z Marakano ter sedel na peklensko vročo klop Crvene zvezde. A mariborski strokovnjak miri navijače Rijeke in pojasnjuje, da zanj dogovor s predsednikom kluba Damirjem Miškovićem pomeni več kot podpisana pogodba

Skoraj vsako uro iz Beograda pridejo in prihajajo nove informacije, povezane z mariborskim strokovnjakom, ki razburjajo navijače Rijeke in hrvaško nogometno javnost, z zanimanjem jih spremljamo tudi na sončni strani Alp, a seveda smo želeli slišati glavnega igralca zgodbe. Želeli smo odziv Matjaža Keka. In ga dobili. "Vem, zakaj me kličete. Domnevam, da vem," se je nasmejal trener Rijeke. Vprašanj ni bilo treba zastavljati. "Do 15. junija imam podpisano veljavno pogodbo z Rijeko, že dalj časa imam sklenjen tudi dogovor s klubom oziroma v prvi vrsti s predsednikom Damirjem Miškovićem o nadaljnjem sodelovanju. Zaradi vsega, kar se dogaja, zaradi situacije v prvenstvu, tega dogovora še nismo potrdili s podpisom, toda vse je dogovorjeno. Vsaka najmanjša podrobnost. Vse drugo je govorjenje brez prave osnove. To je moj edini komentar v zvezi s tem," je povedal Matjaž Kek.


Gre za dogovor z lanskih zimskih priprav v Dubaju, mar ne? "Takrat smo se začeli pogovarjati, lanskega marca pa je bilo vse dokončno dogovorjeno in tudi napisano. Da še vedno ni mojega podpisa, je zame po sklenitvi dogovora povsem nepomembno," je poudaril nekdanji selektor slovenske izbrane vrste, ki se je moral v soboto zvečer sprijazniti s prvim porazom v dozdajšnjem delu prvenstva. In s prvim po celi večnosti, boljša je bila Lokomotiva.

CELOTEN POGOVOR Z MATJAŽEM KEKOM, V KATEREM JE SPREGOVORIL TUDI O TEM, ZAKAJ GA PORAZ Z LOKOMOTIVO NI PRESENETIL O PREDNOSTI PRED DINAMOM, PRIČAKOVANJIH PRED TEKMO S HAJDUKOM IN RAZPLETU SLOVENSKEGA PRVENSTVA, SI LAHKO PREBERETE V TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA TRAFIKA24.SI!

Članki iz rubrike