Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 08.05.2017 10:24:42

Matjaž Kek na Marakano? Reški odziv je presenetljiv!

Grega Wernig
Govorice o tem, da želi Crvena zvezda na svojo klop privabiti nekdanjega selektorja slovenske izbrane vrste, ne potihnejo.

Nepričakovan poraz proti Voždovcu v zadnjem prvenstvenem krogu je stresel temelje Marakane, naslovu prvaka je zdaj najbližje večni rival Partizan. Trener rdeče-belih Miodrag Božović je odstopil, z njim je odšel tudi športni direktor Blažo Raosavljević.

Vodilni možje Crvene zvezde so medtem našli začasno rešitev. Ekipo bo do konca sezone vodil Boško Đurovski, v nedeljskem popoldnevu pa so srbski mediji postregli z bombo, da naj bi junija vajeti v svoje roke v nekdanjem evropskem prvaku prevzel nihče drug kot Matjaž Kek.

Skoraj vsako uro iz Beograda pride kakšna nova informacija povezana z mariborskim strokovnjakom in Crveno zvezdo. Sicer prevladuje mnenje, da je težko verjeti, da bi se nekdanji selektor lotil srbskega izziva, da bi urejene razmere zamenjal z neurejenimi in pogosto kaosom, toda dejstvo je, da so nogometna dogajanja nadvse nepredvidljiva ...

Matjaž Kek ima sicer z Rijeko pogodbo do konca sezone in sklenjen dogovor s predsednikom Damirjem Miškovićem o nadaljnjem sodelovanju, toda podpisa trenerja vendarle še ni. Trener bržčas čaka na razplet sezone, javnost pa seveda zanima, kaj o poročanju srbskih medijev pravijo na Rujevici. "O tem je brezpredmetno razpravljati. V popolnosti smo osredotočeni na prihajajočo tekmo s Hajdukom in preostale do konca prvenstva," so zapisali pri reškem Novem listu in dodali, da gre sicer za neuradno stališče kluba. Navijači so bržčas pričakovali, da bo Rijeka odločno zanikala možnost odhoda mariborskega strokovnjaka, a vsaj za zdaj tega niso dočakali. Presenetljivo, ali pač?

Članki iz rubrike