Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

skrito-v-raju Njena.si

Edvard Steiner: srčen človek ali velik ...

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
0 07.05.2017 16:27:57

Velikanski pretres pri nekdanjem evropskem prvaku in najava 'bombe': Prihaja Matjaž Kek!

Profimedia
Bo Matjaž Kek po koncu sezone res zapustil Reko?

Marko Nikolić je na pragu naslova srbskega prvaka, nekdanji trener Olimpije ima tik pred koncem sezone velike tri točke prednosti pred Crveno zvezdo. A Partizan se mora za skok na prvo mesto zahvaliti predvsem mestnemu tekmecu, rdeče-beli so namreč včeraj šokantno izgubili na gostovanju pri "malem" Voždovcu. Slednji je slavil s 3:2, poraz pa je pri Crveni zvezdi poskrbel za čisto pravi potres.

Dan kasneje sta namreč odstopila tako trener Miodrag Božović kot tudi športni direktor Blažo Raosavljević! Kdo bo do konca sezone sedel na vroči klopi, še ni znano, namiguje se, da Milan Kosanović, dosedanji koordinator med člansko ekipo in mladinskim pogonom. Toda slednji bo zgolj začasna rešitev, potem bo šlo vodstvo v lov na novega trenerja. Mondo namiguje, da bi to lahko bil tudi Slaviša Stojanović, ki je na Marakani že deloval, še korak dlje pa je šel Blic.

Blic namreč poroča, da bo v naslednji sezoni trener nekdanjega evropskega klubskega prvaka kar - Matjaž Kek! "Nogometaše Crvene zvezde bo v novi sezoni vodil slovenski trener Matjaž Kek," piše Blic, pri katerem so očitno že prepričani v to, da bo Mariborčan dejansko zapustil Rijeko in se preselil v Beograd.

marakana

Članki iz rubrike