nova zemlja Svet24.si

Tedenski horoskop: Zdi se, da je svet okoli nas na...

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

1715284723-172a1604-1715284697347 Necenzurirano

SD želeli rubiti vilo na Levstikovi. Han: ...

ana-petrič Reporter.si

Slovenka leta odpuščena: vrata ji je pokazala ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Zaključek 1. sezone zaznamovale ...

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

nu
nu
0 04.05.2017 08:01:21

Kampl je (spet) v težavah! Takole je slovenski zvezdnik ostal brez vozniškega dovoljenja ...

Tit Košir
Na dan so prišle informacije o prestopkih, ki jim nemška policija ni mogla pogledati skozi prste.

Naj gre za belo terensko vozilo ali za soigralcem še bolj znanega rdečega športnega lepotca: Kevin Kampl se že nekaj časa z enim ali drugim lahko prevaža samo s pomočjo koga z vozniškim dovoljenjem. Sam ga namreč nima, saj so mu ga že v času tako imenovanega veselega decembra nemški policisti odvzeli. 

Kot je poročal vedno dobro obveščeni Köln Express, je bilo vse skupaj kar dolgo in dobro varovana skrivnost, zdaj pa je - tako kot dandanes večina stvari - pricurljalo v javnost. Kampl je brez "vozniške" ostal 14. decembra, ko se mu je nabralo preveč kazenskih točk, da bi mu policisti kljub zvezdniškemu statusu vse skupaj lahko spregledali. 

Prestopki? Uporaba mobilnega telefona med vožnjo, prevožena rdeča luč in predvsem ... prepogosto in premočno pritiskanje stopalke za plin. Po hitrosti in živahnosti je Kevin znan tudi na nogometnem igrišču in očitno ni nič drugače, kadar sede za volan katerega od svojih avtomobilov. 

"Ni kaj, ne morem skrivati, sem brez dovoljenja. Pošteno mi gre že na živce, saj sem ves čas od nekoga odvisen, tako da komaj čakam, da se mi kazen izteče," je ob tem dejal slovenski reprezentant, ki se kar pogosto spravi v take in drugačne težave. Iz teh pa se bo izvlekel, ko se vrne z naslednje reprezentančne akcije. 

Če je seveda ne bo izpustil zaradi operacije. Po nemških zakonih bo namreč dovoljenje dobil nazaj 14. junija, pred tem pa mora opraviti še nekaj kazenskih tečajev. Kot poroča Express, bi moral tudi na tako imenovani Idiotentest (poseben psiho-fizični preizkus), a bo tukaj vendarle dobil nekaj protekcije in mu bo prihranjeno. 

Članki iz rubrike