stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

nu
nu
0 07.04.2017 10:40:34

Slalom Nejca Skubica in podaja za odločilni gol (video)

vszi
V četrtfinalu turškega pokalnega tekmovanja je bilo med osmimi moštvi kar pet takih, ki imajo v svojih vrstah slovenskega nogometaša.

Toda le enemu izmed njih se je uspelo uvrstiti v polfinale - Konyasporju., Ta je z remijem na gostovanju pri drugoligašu Sivassporju (Dejan Kelhar zaradi poškodbe mišice ni igral) iztržil ugodno izhodišče, saj sta se tekmeca razšla brez zadetkov. Sinoči pa smo v Konyi videli pravo dramo.

Domačini so po prvih 45 minutah vodili z 2:1 in zdelo se je, da bodo tekmo mirno pripeljali do konca, toda drugoligaš se ni predal. V 57. minuti je izenačil in v tistem trenutku je bil on tisti, ki je imel v žepu polfinalno vozovnico.


Deset minut pred koncem pa je Konyaspor vseeno postavil stvari na svoje mesto. Eno od glavnih vlog pri odločilnem tretjem zadetku pa je odigral Nejc Skubic. Občasni slovenski reprezentant je uprizoril pravi slalom med gostujočimi branilci, z odličnim prodorom je 'iz igre' vrgel četverico (akcija se v posnetku začne pri 7:05 minute) in odlično podal do Fofane, ki je matiral gostujočega vratarja in poskrbel za evforijo na stadionu. Konyspor bo v polfinalu igral s Kasimpaso.

Ta se je vanj uvrstila po zmagi nad Rizesporjem, ki ga je v dveh srečanjih premagala s 4:2. Za poraženo moštvo je obe srečanji odigral Matic Finkbivši član Olimpije v zadnjem času dobiva vse več priložnosti za igro.

V tretjem četrtfinalnem dvoboju je bil Istanbul Basaksehir s 3:1 boljši od Akhisarja. Za poražence je Miral Samardžić odigral celo prvo tekmo, v drugi pa je bil na igrišču v prvem polčasu. V zadnjem pa je Fenerbahče dvakrat s 3:0 odpravil Kayserispor. Rajko Rotman je za Kayserispor odigral prvi polčas druge tekme.

Članki iz rubrike