900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

vladimir-tintor Njena.si

Zgodil se je preobrat, snema se 4. sezona Botrov

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
0 01.04.2017 17:19:12

Inter našel potencialni menjavi za Sarmo, prvo ime je skoraj nedosegljivo

Profimedia
Poročali smo o tem, da se na Otoku vse glasneje govori, da bi Samir Handanović poleti utegnil priti v premier ligo.

Za njegove usluge se zanima trener Manchester Uniteda Jose Mourinho, ki bi 32-letnega Slovenca rad videl v svojih vrstah, saj se zdi, da bo v naslednjem prestopnem roku ostal brez Davida De Gee.

Poleg portugalskega strokovnjaka pa je za vratarja Interja zelo zainteresiran tudi Jürgen Klopp, Nemec bi ga rad pripeljal v Liverpool, saj ima velike težave z vratarjema - Simon Mignolet naj bi celo zapustil Anglijo, medtem ko se je Loris Karius izkazal za preveč nezanesljivega.

V Interju sicer pravijo, da Handanovića nikakor ne nameravajo prodati, za kar obstajata vsaj dva razloga. Prvi je očiten, v klubu so namreč zelo zadovoljni z njegovimi predstavami, drugi pa je, da bodo zelo težko našli ustrezno zamenjavo zanj. Toda priljubljenemu Sarmi pogodba poteče poleti 2019, in po poročanju italijanskega časnika Corriere dello Sport ga v milanskem klubu ne bodo zadrževali, če se bo kateri od snubcev odločil odšteti osemmestno odškodnino.

jan oblak
V tem primeru bi mu dali proste roke, da mislijo resno, pa se že ozirajo za njegovim naslednikom. Omenjeni italijanski medij namiguje na to, da je Interjeva prva želja Jan Oblak, toda njegova cena je izjemno visoka in težko je verjeti, da bi ga lahko zvabili na San Siro. Druga možnost pa je nekoliko bolj realna, imenuje se Ederson. Triindvajsetletni čuvaj mreže je član nekdanjega Oblakovega kluba - Benfice. Tam se ima priložnost učiti od dolgoletnega vratarja Interja Julia Cesarja, kar pri modro-črnih gotovo nekaj pomeni, saj jim Brazilec lahko o nadarjenem fantu poda zelo natančne informacije.

Članki iz rubrike