Mobilna verzija
nu
nu

Kaj takega! Oblak obnorel celo ljubitelje nadnaravnega: čudežna obramba in misterij številke 67! (video)

Človek kar ne more verjeti, kaj vse se je pojavilo v zvezi z eno najbolj norih obramb v zgodovini lige prvakov.

Slovenski čuvaj mreže Jan Oblak je v sredo navdušil na srečanju Atletico - Bayer, predvsem je osupnil s trojno obrambo, ki je postala velika uspešnica in ki so se ji priklonili nogometaši, vratarji, trenerji, mediji po celotni Evropi. 

Obramba pa je tako obnorela razne kroge, da se je rodila celo najbolj fascinantna teorija. Namreč teorija o tem čudežnem posredovanju in o misteriju številke 67. Se nam je zmešalo? Morda se je avtorjem teorije, o tem boste pač morali presoditi sami. 

Verjetno ste zasledili, da je Oblaku posredovanje, o katerem govori ves svet, uspelo v 67. minuti. Kar ne bi bilo nič takega, če mu ne bi uspelo na prvi tekmi v ligi prvakov po 67 dneh odsotnosti zaradi poškodbe. Naključno? Zanimivo? Kakor hočete. 

No, tisti, ki so se v te reči spustili, ob tem poudarjajo, da ne gre za naključje in da ni naključje niti dejstvo, da je seštevek cifer v številu 67 ... 13. Kar je, kot verjetno veste, številka, s katero Oblak igra na hrbtu svojega dresa.

In kaj je število 67? tega vam nihče ne zna natančno pojasniti, bojda pa je njegova moč velika in ... mistična. Bojda ni naključje, da lahko s to številko v ZDA skrijete podatke o klicatelju in da je izpuščena pri označevanju ameriških cest.

Že skoraj legendarno obrambo si lahko v spodnjem posnetku pogledate še enkrat.  

Značke: oblak , atletico