Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

pakiranje Njena.si

Celotnega pakiranja in selitve v oddaji ne vidite

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
11 16.03.2017 09:48:51

Kampl v odkritem pogovoru izlil dušo in razkril svoje načrte v slovenski reprezentanci

Kampl in Katanec.
Arsen Perić
V pričakovanju razkritja reprezentančnega seznama Srečka Katanca za kvalifikacijsko tekmo proti Škotski, je Kevin Kampl povedal, kakšna je njegova prihodnost v reprezentanci Slovenije.

Šestindvajsetletni vezist je zadnjo reprezentančno akcijo zaradi domnevne prevelike utrujenosti izpustil in vse odtlej je bila njegova reprezentančna kariera pod velikim vprašajem. Zvezdnik Bayerja je ta vprašaj po sinočnjem remiju Nemcev na gostovanju pri Atleticu (0:0), ki je pomenil izpad njegovega moštva iz lige prvakov, izbrisal. Razkril je, da je nesoglasja s selektorjem zgladil, tako da se vrača v reprezentanco.

»Selektor je bil je na prvi tekmi proti Atleticu in sva se dobila na kavi. O vsem sva se pogovorila in dogovorila, tako da ni nobenega problema. Vesel sem, da sem lahko spet nazaj. Veselim se tekme na Škotskem,« je v pogovoru za Val 202 dejal Kampl potrdil, da se vrača v reprezentanco. O čem konkretno pa je tekel pogovor s Katancem? »Vsak je povedal svojo plat, da sva bolje razumela drug drugega. Mislim, da nama je to manjkalo, ampak sedaj, ko sva se odprto pogovorila, sva ugotovili, da sploh ni bilo velikega problema,« je dejal Kampl in dodal: »Tudi javnost je naredila svoje, še zlasti v Nemčiji, zaradi česar sem bil zelo jezen. Iz Slovenije je prišlo še zelo malo, v Nemčiji pa so iz tega naredili zelo veliko stvar. Neki mediji iz Slovenije so potem to spravili iz Nemčije, zato je postala tako velika zadeva. A nimam nobenega problema z nikomer.«

Ko se je Kampl odpovedal nastopu za tekmi s Slovaško (1:0) in Anglijo (0:0), so slovenski reprezentanti na čelu s kapetanom Boštjanem Cesarjem napisali pismo, v katerem so zapisali, da jih je soigralec pustil na cedilu. Kako je Kampl odtlej komuniciral z reprezentančnimi soigralci? »Ko so igralci dali izjavo, sem to razumel. Seveda so bili jezni, ker so bile pred njimi pomembne tekme. To sem sprejel, vendar stojim za svojo odločitvijo, ker sem moral gledati na sebe. Pa tudi na ekipo, ker sem vedel, da ji v takem stanju ne bi mogel pomagati. Bil bi tam, kar pa ne bi bilo pošteno do drugih igralcev. Jaz bi igral, a ne bi mogel dati vsega od sebe in ob tem ne bi nič rekel, ker bi želel pomagati. Na klopi pa bi sedel nekdo, ki bi lahko naredil več. Dosti je bilo stvari, ki jih ljudje niso razumeli. Potem so se name spravili, ampak treba je tudi malo razmišljati in razumeti razloge,« je razmislil vezist Bayerja.

Za konec je še enkrat poudaril, da so vse težave zdaj preteklost. »Sedaj je vse OK, nimam več nobenih problemov. No, imam probleme z nogo, kar bom moral enkrat rešiti, a do konca sezone bom skušal odigrati. Tudi danes se je videlo, da sem v dobrem stanju in sem vesel, da sem lahko zraven.«

Članki iz rubrike