Mobilna verzija
nu
nu

Najlepšega zadetka po izboru Fife ne bi bilo, če ne bi bilo Slovenca?! (video)

Reuters

Ta teden je Fifa na svoji gala prireditvi izbrala nogometaše, ki so najbolj zaznamovali leto 2016, med nagrajenci pa je bil tudi malezijski nogometaš Mohd Faiz Subri, ki je po mnenju navijačev dosegel najlepši zadetek v minulem letu.

Malezijski nogometaš je na fantastičen način izvedel prosti strel, ki krši precej zakonov fizike in zabil zagotovo najlepši zadetek v svoji karieri. Fenomenalen gol je najbolj prepričal tudi nogometne navdušence širom sveta, ki so Subriju namenili največ glasov.

Ob vrnitvi domov so nogometaša Penanga v Maleziji sprejeli z velikanskim navdušenjem, saj je postal prvi nogometaš iz Azije, ki je prejel kakršno koli Fifino nagrado. Subri je dobil tudi lepo državno finančno nagrado, nič od tega pa se ne bi zgodilo, če ne bi bilo Slovenca!

Vsaj če vprašate Daliborja Volaša, ki je na družabnih omrežjih zapisal izjemno šaljiv in zabaven komentar ob podelitvi Fifine nagrade malezijskemu nogometašu. "Najlepši gol prihaja iz Malezije, a tega gola ne bi bilo, če ne bi Nejc Potokar naredil prekrška," se je pošalil Volaš. S tem je seveda zbodel svojega nekdanjega soigralca pri Mariboru in tudi Pahangu, proti kateremu je Subri zabil fantastičen zadetek ob zmagi s 4:1.

Če zadetka še niste videli, vam ga ponujamo v spodnji povezavi, tako kot tudi Subrijev malce nenavaden govor ob osvojitvi Fifine nagrade.

Značke: subri , potokar , volaš