favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

ronaldo 11 Ekipa24.si

Avtor selfija v velikih težavah: zaradi vdora na ...

ela mei2 Njena.si

Skrito v raju: 'Ela' nenadoma vidno spremenjena?

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
3 08.01.2017 17:15:46

Nesojeni napadalec Olimpije na pragu zanj sanjskega prestopa?

Royale Union Saint-Gilloise
Za Nicolasa Rajšla se je ogrel ugledni belgijski klub.

Po slovesu od Paris Saint Germaina, kjer se je kalil, je zapustil Francijo in odšel tja, od koder izvirajo njegove korenine. Nicolas Rajšel se je sprva dokazoval pri Olimpiji, kjer pa je le treniral, saj so Ljubljančani ocenili, da pogodba z njim ne bi bila na mestu. To je kasneje podpisal v Celju, se prebil tudi do mlade reprezentance Slovenije (debitiral je z golom), nakar je hitro odšel skozi stranska vrata.


Zdaj je 23-letni napadalec v Belgiji, kjer je v tej sezoni v drugi ligi na 14 tekmah zabil devet golov (zadnjega danes), odkar igra za Royal Union Saint-Gilloise, pa je zabil že 32 ligaških golov. To je bilo dovolj, da so zanj zanimanje pokazali tudi nekateri večji klubi, po poročanju belgijskih medijev ni nemogoče, da bo že v tem prestopnem roku odšel v Sporting Charleroi.

Za Rajšla bi bil to naravnost sanjski prestop. Preselil bi se v prvo belgijsko ligo, postal bi član kluba, ki se v tej sezoni resno dobi za preboj v Evropo, saj trenutno zaseda visoko šesto mesto. Nasploh gre v zadnjem času Charleroiu dobro od nog, v sezoni 2015/16 so črno-beli igrali v kvalifikacijah za ligo Europa, tudi sicer pa gre za zgodovinsko gledano pomemben belgijski klub. Charleroi je bil enkrat državni prvak, dvakrat je osvojil pokal, zanj pa so igrali številni znani nogometaši.

Članki iz rubrike