podgana Svet24.si

Po podgani v konzervi rjavega fižola se je le ...

kača-na-policijski-postaji Svet24.si

Kača s policijske postaje Koper

1706792389-b60k4933-1706792354008 Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra ...

erika znidarsic sr Reporter.si

Erika Žnidaršič izgubila živce: kako je ...

cene prevc pm Ekipa24.si

Ne le Nika Vodan, še ena sanjska poroka v ...

kmetijaa11 Njena.si

Kmetija: Novi tekmovalci vas bodo prikovali pred ...

doncic 11 Ekipa24.si

Ni videti dobro! Dončića posneli, ko je korakal ...

ro
ro
0 13.12.2016 08:53:14

Verbič iz Londona 'pod nož'

Grega Wernig
Slovenski reprezentant, ki brani barve Københavna, se že nekaj časa ubada s poškodbo, zdaj pa ni več niti najmanjšega dvoma o tem, da bo poskušal težave odpraviti s kirurškim posegom.

Nogometaši Københavna so po prvem delu prvenstva v danski prvoligaški druščini pričakovano na vrhu lestvice. In to tako prepričljivo, da jim je že danes mogoče napovedati osvojitev 12. naslova prvaka in zgoditi bi se moral pravi čudež, da se to ne bi uresničilo. Stale Solbakken in njegovi varovanci na 21 preizkušnjah niti enkrat niso okusili grenkobe poraza in imajo pred drugouvrščenim Brøndbyjem že velikih 11 točk prednosti, tretji Midtjylland ima že kar 21 točk manj. Pomemben delež k tako odličnim dosežkom je prispeval tudi Benjamin Verbič, toda na zimski oddih se kljub vsemu ni odpravil ravno navdušen. Krive so težave s poškodbo, ki mu je "ukradla" končnico jeseni. Zadnjič je bil na igrišču 29. novembra, ko je København pred svojimi navijači s 4:0 ugnal Viborg.


Triindvajsetletniku iz Vojnika preglavice povzroča trebušna stena. Klubska zdravniška služba si je seveda vseskozi prizadevala, da bi mu omogočila čim hitrejše okrevanje, naposled pa je po številnih dodatnih pregledih prišla do zaključka, da bo potrebna operacija. Slovenski reprezentant medtem proste dneve preživlja v Londonu, a že zelo kmalu se bo vrnil v dansko prestolnico, kjer bo prestal kirurški poseg, ki je določen za četrtek. Bo pripravljen za šestnajstino finala lige Europa?

CELOTEN ČLANEK SI PREBERITE V TORKOVI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI SI JO LAHKO ZAGOTOVITE TUDI NA TRAFIKA24.SI!

Članki iz rubrike