sveča Svet24.si

V hudi nesreči pri Jesenicah umrl 25-letni voznik

motorist, bruselj, sredinec Svet24.si

Ujeli predrznega fantoma, ki je policistom vestno ...

1711376183-dsc0361-01-1711376151675 Necenzurirano

Direktorju bolnice so morali podrejeni delati ...

jankovic praznik ljubljane Reporter.si

Poglejte, kdo vse se je prišel poklonit ...

rogaska Ekipa24.si

Sporno poslovanje slovenskega prvoligaša pod ...

skrito-v-raju Njena.si

Markov oče skupaj z gledalci izvedel skrivnost ...

doncic tiskovna Ekipa24.si

Kaj?!? Med Dončićevo tiskovko zvoki iz ...

nu
nu
0 22.08.2016 19:35:33

Matic Fink skupaj z bivšima članoma Arsenala?

vszi
Desni bočni branilec Matic Fink se je pred začetkom sezone po petih letih poslovil od Olimpije.

Pri 26 letih je postal član turškega prvoligaša Rizesporja, s katerim se je dogovoril za triletno sodelovanje. Gre za klub, ki je zadnjo sezono končal na trinajstem mestu 18-članskega tekmovanja.

V novo pa je startal z remijem. Rizespor je na svojem igrišču gostil lani tretjeuvrščeni Konyaspor. Tekmeca sta se razšla z rezultatom 1:1. Medtem ko je za goste vseh 90 minut odigral Nejc Skubic, je Fink na svojo priložnost čakal na klopi za rezervne nogometaše, a je ni dočakal.

Zdaj pa iz Turčije prihajajo novice, da bi se Rizespor v teh dneh utegnil izdatno okrepiti. V klub naj bi prišla nogometaša slovitega imena, ki sta v preteklosti branila barve londonskega Arsenala.

adebayor
vszi

"Z obema smo dosegli načelni dogovor. V nekaj dneh bosta tu, takrat pa bomo opravili zadnji del pogajanj. Vsi v klubu se ukvarjajo s tem, zato bi se rad zahvalil upravnemu odboru in presedniku kluba," je navdušeno govoril trener Hikmet Karaman. Govora pa je o Emmanuelu Adebayorju in Mathieuju Flaminiju.

mathieu flamini pm
Profimedia

Dvaintridesetletni napadalec iz Toga je spomladanski del minule sezone igral za Crystal Palace in na 15 tekmah zabil samo en gol. Njegov francoski vrstnik pa se je julija po treh letih poslovil od Arsenala. Vezist je lani odigral skupno 26 tekem in zbral dva zadetka.

Članki iz rubrike