benifer Svet24.si

Zvezdniški par "Bennifer" tik pred razhodom

kača-na-policijski-postaji Svet24.si

Kača s policijske postaje Koper

5081484663803_org_27a69d764a0b1739_1648464638000 Necenzurirano

Kaj druži železnice, podjetnika iz Rovt in ...

1696960818-172a6788-1696960549922 Reporter.si

Teorije zarote: bo Anžetu Logarju uspelo prevzeti...

Komplet za trening Ekipa24.si

Šik po francosko s slovensko noto

kmetijaa11 Njena.si

Kmetija: Novi tekmovalci vas bodo prikovali pred ...

luka doncic pljunil Ekipa24.si

Kaj? Luka Dončić je v neposrednem prenosu med ...

nu
nu
0 11.11.2015 14:10:33

Pred letom dni odpisan, zdaj nedotakljiv

Profimedia
Josip Iličić igra tako dobro, da ne bi bilo preveliko presenečenje, če bi se našel kdo, ki bi ga želel zvabiti v svoje vrste.

Josip Iličić se s kolegi iz reprezentance Slovenije pripravlja na obračun dodatnih kvalifikacij z Ukrajino, na obeh tekmah bi moral biti Gorenjec eden ključnih mož čete selektorja Srečka Katanca. Čeprav se je vrnil domov, o njem v teh dneh razmišljajo tudi v Firencah. V prvi vrsti zaradi Iličićevih dobrih predstav, v zadnjem času je res blestel. Hkrati pa tudi zaradi načrta, ki ga želijo uresničiti pri Fiorentini. Kot poročajo italijanski mediji, naj bi namreč vodstvo kluba iz Toskane že pripravljalo novo pogodbo za Iličića, z njegovimi igrami so tako zadovoljni, da nočejo ničesar prepustiti naključju. Pa čeprav ga z vijoličastimi veže pogodba do leta 2018


"Rad bi ostal še dolgo časa, to je povsem jasno. In čeprav v življenju nikdar ne moreš vedeti, kaj ti bo prinesla prihodnost, je moj cilj povsem jasen: za Fiorentino želim igrati kar najdlje," se z idejo o podaljšanju sodelovanja očitno skriva Iličić, ki je na stadionu Artemio Franchi po začetnih pretresih le našel svoj mir. "Da so bile sprva težave, je normalno. Ljudje so veliko pričakovali od mene, jaz pa nisem igral tako, kot vsekakor znam. Ne glede na vse sem ostal v Firencah in zelo sem vesel, ker sem. To je bil vedno moj cilj. Zdaj mi je vse lažje, saj imam navijače na svoji strani. Gledam le še naprej, to, kar je bilo, me ne zanima več. Vedno sem stremel le k temu, da bi igral kar najbolje."

Ob tem je še kako zanimivo, da je Fiorentina pred približno letom dni Iličića uvrstila na seznam nogometašev, ki jih je želela prodati. Dejansko je že sprejela ponudbo Bologne, toda Jojo ni želel k tedanjemu drugoligašu. In zdaj kakopak nihče več noče niti pomisliti na to, da bi ga prodal.

Članki iz rubrike