sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

viola Ekipa24.si

Diverzantska akcija: Viole v Ljubljani napadle ...

Afera ogroža von der Leyenovo politično prihodnost, saj poteka v obdobju pred evropskimi volitvami, Odkrito.si

Ursula von der Leyen in primer Pfizergate

matej mohoric 24 mm Ekipa24.si

Matej Mohorič o nedolžni ureznini, ki mu je niso...

nu
nu
0 19.05.2015 08:50:04

Rene Krhin: Nisem želel tvegati

vszi
Rene Krhin je bržčas že odigral zadnjo tekmo v dresu Cordobe, kjer je po dolgem času vnovič zadihal s polnimi nogometnimi pljuči. Zeleno-beli iz Andaluzije v prihodnji sezoni ne bodo več igrali med špansko elito, toda za slovenskega vezista je vendarle najpomembnejše, da se je vrnil v tekmovalni ritem, kar je gotovo dober obet za prihodnost.

Cordoba je v nedeljo v predzadnjem krogu primere division gostila Rayo Vallecano, ki je bil boljši z 2:1, 24-letnik iz Jakobskega Dola je bil na igrišču le do 41. minute, ko je moral zaradi poškodbe predčasno z igrišča. "Dobil sem močan udarec v koleno, ki mi je nekaj preglavic povzročalo že pred tekmo, zato nisem želel ničesar tvegati," je razkril Rene Krhin, ki prihodnji konec tedna na gostovanju pri Eibarju skoraj zanesljivo ne bo igral: "Če ne bom povsem zdrav, to ne bi imelo pravega smisla, poleg tega naj bi trener priložnost ponudil nekaterim, ki so do zdaj igrali manj." 

V Cordobi ima status posojenega igralca Interja, s katerim ima še enoletno pogodbo, toda bolj ali manj je jasno, da se v Milano ne bo vrnil. "Bomo videli, kaj bo prinesel prestopni rok, a nikakor ne bi nasprotoval temu, da bi ostal v Španiji. Obstaja zanimanje nekaterih klubov, prav tako kot možnost odhoda v Anglijo, ampak za tovrstne napovedi je v tem trenutku še prezgodaj," je zaključil Rene Krhin.

Članki iz rubrike