evropski parlament Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

zoran jankovic PL Reporter.si

Omrežje velike mestne družine: To so pripadniki ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

rb
rb
0 22.12.2014 11:53:40

Kamplova prva (uradna) košarica

salzburg.com
Zvezdnik Salzburga še vedno ni sprejel odločitve o tem, kje bo nadaljeval kariero.

Da bo Kevin Kampl v zimskem prestopnem roku zamenjal klubske barve, je tako rekoč dejstvo. Moral bi se zgoditi pravi mali čudež oziroma zares velik zaplet, da bi tudi v nadaljevanju sezone igral v dresu Salzburga, toda njegovi novi delodajalci še vedno niso znani.

Zato pa ni več nobenega dvoma o tem, da kariere ne bo nadaljeval pri Leipzigu, ki je prav tako v lasti proizvajalca najbolj znane energijske pijače. Ker kljub zaslužku, ki se mu je obetal, koraka nazaj na športnem področju ne namerava storiti. Ekipa24 je o tem že poročala. Sklicevali smo se na zanesljiv vir blizu igralca, ki nam je zaupal, da v nemški drugoligaški druščini ne misli igrati, zdaj je to tudi uradno. Informacijo, da je slovenski reprezentant Leipzigu dal "košarico", je potrdil športni direktor Ralf Rangnick.



"Moje sanje so zaigrati v eni od najmočnejših evropskih lig. Vedno znova želim napredovati, se izpopolnjevati, temu primeren bo moj naslednji korak," je pred časom v intervjuju za Sportmagazin med drugim povedal Kevin Kampl.

Tako kot že nekaj časa, najvišje kotirajo delnice Bayerja. Med drugim zato, ker je to njegov klub, v katerem je preživel štirinajst let, prav tako ni nepomembno, da ekipo vodi njegov nekdanji trener Roger Schmidt. Še vedno je v igri tudi prestop k Borussii iz Dortmunda, ki po katastrofalni jeseni nujno potrebuje svežo kri, tudi Southampton menda čaka na priložnost, da slovenskega zvezdnika privabi v svoje vrste. Novi delodajalci bodo morali odšteti med 12 in 15 milijoni evrov odškodnine.

Članki iz rubrike