državna meja Svet24.si

Italija bi prekinila schengenski sporazum s ...

jesenice alge Svet24.si

Madež na Savi Dolinki je naraven pojav

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

Zoran Zeljkovic Ekipa24.si

Konec dvomov! Nov pretres v zmajevem gnezdu: ...

marjetka in rudi Njena.si

Poroka na prvi pogled: Rudi in Marjetka, ko ju ...

sveca Ekipa24.si

V hudi prometni nesreči na primorski avtocesti ...

nu
nu
17 25.01.2024 11:41:31

Pozor! Uefa je danes izžrebala srečne prejemnike vstopnic za evropsko prvenstvo! Ste med njimi?

Profimedia
Evropska nogometna zveza (Uefa) je danes pričela z obveščanjem navijačev o rezultatih žreba za nakup vstopnic za Euro 2024.

Z uvrstitvijo Slovenije na evropsko prvenstvo je v deželi na sončni strani Alp spet zavladala nogometna evforija. Slovenskim navijačem je bila (tako kot vsem reprezentancam) dodeljena kvota 10 tisoč vstopnic za posamično tekmo. Da bo zanimanje za tekme varovancev Matjaža Keka ogromno, je bilo jasno že ob uvrstitvi na veliko tekmovanje, številke prijav pa to tudi potrjujejo. Daleč največ zanimanja je za tekmo med Slovenijo in Srbijo, ki bo odigrana najbliže Sloveniji, in sicer v Münchnu. Za to tekmo je bilo oddanih kar 160 tisoč zahtev za nakup vstopnic. Za dvoboj z Anglije je bilo oddanih 103 tisoč zahtev, najmanjše pa je zanimanje za tekmo z Dansko, in sicer 81 tisoč zahtev.

Danes pa je Uefa pričela z obveščanjem navijačev o rezultatih žreba za nakup vstopnic za Euro 2024. V kolikor ste oddali prošnjo za nakup vstopnic, preverite vašo elektronsko pošto (vključno s predalom za neželeno pošto) ali obiščite spletno stran: https://euro2024-fans.tickets.uefa.com/lottery/welcome_en.htm

Srečneži bodo imeli čas za plačilo vstopnic do 30. januarja do 14.00 ure. Vstopnice, ki ne bodo plačane do navedenega datuma, bodo sproščene v obtok in bodo ponovno na voljo za nakup vsem navijačem v fazi preprodaje, ki bo predvidoma potekala med februarjem in marcem 2024.

Značke: euro-2020, vstopnice

Članki iz rubrike