cg_zdravstveni_domovi Svet24.si

Prihodki v zdravstvu so se v petih letih povečali...

beli-pav Svet24.si

Foto: Beli pav ponosno razprl svoj rep

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

kidd doncic Ekipa24.si

Kakšno je najnovejše zdravstveno stanje Luke ...

marjetka in rudi Njena.si

Poroka na prvi pogled: Rudi in Marjetka, ko ju ...

sveca Ekipa24.si

V hudi prometni nesreči na primorski avtocesti ...

nu
nu
19 20.01.2024 08:49:09

Ekskluzivno z Matjažem Kekom: "Odgovor o moji prihodnosti po Euru? Kristalno jasen bo!"

Martin Metelko
Selektor Matjaž Kek je v pogovoru za športni dnevnik EkipaSN spregovoril tudi o svoji prihodnosti na klopi slovenske izbrane vrste.

V tiskani izdaji športnega dnevnika EkipaSN si lahko pred današnjo tekmo z ZDA preberete ekskluzivni pogovor s selektorjem Matjažem Kekom. Seveda ni moglo brez vprašanj o tem, kako gleda na svojo prihodnost onkraj Eura 2024 in kaj ter kako se v tem pogledu lahko zgodi v prihajajočih mesecih.

Kljub temu, da morda tole ni ne prostor ne čas, pa se verjetno zavedate, da boste ves čas dobivali to vprašanje – namreč kako daleč ste glede odločitve o vaši prihodnosti onkraj Eura, kam vas bo vodila pot po tem projektu in na kakšen način ter kdaj jo nameravate sporočiti?
Popolnoma vse teče v čudovito normalni komunikaciji in stvari bodo zelo hitro jasne. Nočem, da bi se ob približevanju Eura moje ime vlačilo skozi medijske napise – to bom vsekakor preprečil. S predsednikom Radenkom Mijatovićem sem se na to temo že dobil in se pogovarjal, zelo hitro pa bo to predstavljeno tudi medijem in javnosti. Hočem biti zadnji, ki bi polnil naslovnice, ko morajo biti v prvem planu drugi.



Če vas prav razumem, bomo že precej pred Eurom vedeli vse v zvezi s tem, ali boste selektor ostali tudi po tem turnirju ali pa bo tekmovanje v Nemčiji predstavljalo zaključek vašega delovanja na tem položaju?
To je moja vizija, to je moja želja. Sicer sta v zadevo seveda vpleteni dve strani, a sem prepričan, da se bomo tako kot vedno hitro in odkrito pogovorili in se tudi vse dogovorili. Jasno je, kakšno vlogo ima pri meni slovenska reprezentanca, to poudarjam ves čas in povsem enako se počutim tudi danes. Biti selektor Slovenije je privilegij, to je čast in tako se bom tudi vedel. Končni odgovor prihaja v najkrajšem možnem času, bo kristalno jasen in ne bo dopuščal nobenih drugih ugibanj.

CELOTEN POGOVOR SI LAHKO PREBERETE V SOBOTNI TISKANI IZDAJI DNEVNIKA EKIPASN

Članki iz rubrike