Progasti goz foto Davorin Tome Svet24.si

Išče se največja slovenska kača! Ljudem je ...

220820-Zel-3615 Svet24.si

Foto: Za “sendvič” vestno opravijo svoj hobi

1695633573-dsc09685-1695633263267 Necenzurirano

Predsednico republike zapušča ključni sodelavec

robert golob vecer rb Reporter.si

Trojni strel v koleno za Gibanje Svoboda ...

Zoran Zeljkovic Ekipa24.si

Konec dvomov! Nov pretres v zmajevem gnezdu: ...

Barron pred nekaj meseci .. Odkrito.si

Barron Trump - Za to je zaslužna slovenska kri!

pogacar 1 Ekipa24.si

Tako malo je manjkalo! Tukaj je posnetek, ...

nu
nu
34 26.03.2023 06:42:34

Matjaž Kek pred tekmo v Stožicah ostal brez 4 nogometašev: odpadla sta še ...

Martin Metelko
Slovensko izbrano vrsto v Stožicah čaka prva domača tekma kvalifikacij za evropsko prvenstvo, njen tekmec bo San Marino.

Po uvodnem uspehu v Kazahstanu so Slovenci veliki favoriti tudi na drugem obračunu kvalifikacij, ki se bo začel ob 18.00. Tri točke proti nogometnemu "palčku" so tako jasen cilj.


"Jasno je, da bo to tekma, na kateri moraš sprejeti vlogo favorita. Razmišljaš predvsem o napadalnem delu, ki te pripelje do priložnosti. Za nami je težka tekma, ki je pokazala dva obraza. Pokazala je na eni strani veliko željo, na drugi strani pa tudi opozorila na določene stvari, ki jih moramo narediti bolje," je na novinarski konferenci povedal selektor Matjaž Kek.

Edino, kar selektorju Slovenije trenutno povzroča nekaj skrbi, so poškodbe, zaradi katerih ne bo mogel računati na štiri nogometaše. ako bosta ob Andražu Šporarju in Jasminu Kurtiću manjkala še Domen Črnigoj in Miha Blažič. "Še nekateri imajo težave, nekaj posledic je tudi z umetne trave, ampak tu se kaže priložnost za nekoga drugega. Naše razmišljanje je držati visok ritem, poskušamo biti hitri, agresivni, pravočasni in izkoristiti priložnosti, ki se nam ponudijo. Igralci bodo dobili dovolj informacij o San Marinu. Vem, da bomo igrali na visoki ravni kljub tem poškodbam," je prepričan Kek.

Članki iz rubrike