pošta, poštar, poštni delavec Svet24.si

Sindikat upravo Pošte Slovenije obtožuje vdora v...

sava dolinka, alge Svet24.si

Ugotavljali bodo, zakaj so se razrasle alge v Savi...

1664388706-21082006-3809c5aa897e1de8855faa79abd1a63c Necenzurirano

Konec stečaja cerkvenega Zvona: izgubljenih 800 ...

PERNULA mala seva-xx Reporter.si

Poglejte to razkošje nad Izolo: največja posest ...

kidd doncic Ekipa24.si

Kakšno je najnovejše zdravstveno stanje Luke ...

Princ Harry in Kate Middleton - nekoč prava prijatelja - danes pa .. Odkrito.si

Kate in Harry - Če se bo to zgodilo, se bosta ...

pogacar 1 Ekipa24.si

Tako malo je manjkalo! Tukaj je posnetek, ...

nu
nu
1 16.09.2021 17:15:43

BOLJ NEPOSREDNO NE GRE! Kaj sta imela Z ILIČIĆEM in kaj bo zdaj? Kek: Pokvarjeno bi bilo ...

Martin Metelko
Matjaž Kek v velikem intervjuju na straneh Ekipe SN.

Med drugim tudi na neposredno vprašanje, kaj sta imela z Josipom Iličićem na tekmi v Splitu, na kateri je selektor najboljšega slovenskega nogometaša zamenjal po nekaj minutah drugega polčasa, Jojo pa je brez pogleda in pozdrava odšel naravnost v slačilnico. "Pomembno je povedati, da sva se naslednji dan slišala. Govoril je tudi s soigralci, ki so reagirali na način, na katerega so morali reagirati. Tudi v Atalanti se vidi, da je Jojo v tem trenutku daleč od optimalnega položaja, optimalne forme," je dejal Kek. 

In nadaljeval: "Sprva nisem vedel, da je šel ob menjavi neposredno v slačilnico, kajti proti koncu sem ga videl gledati tekmo. Opravila sva pravi pogovor, s katerim sem lahko zadovoljen. Povedala sva si, kar sva si imela za povedati, in se bova še slišala, ko se zadeva malce umiri. Ni zanikal videnega na Poljudu. Verjetno se on sam celo najbolje zaveda, da v tem trenutku in v takem stanju na taki tekmi ne more pomagati tako, kot bi hotel.

A Kek je šel še dlje, in to z zelo jasnim sporočilom: "Kazati nanj pa bi bilo skrajno neodgovorno in pokvarjeno ter bi dajalo alibi nekaterim, ki si ga niso zaslužili. Nedvomno smo izgubili hierarhijo med njimi – z mojo pomočjo ali s pomočjo kakšnega drugega selektorja bodo morali to rešiti. Tudi na težek, bolj glasen in bolj boleč način."

CELOTEN INTERVJU NA ŠTIRIH STRANEH SI LAHKO PREBERETE V ČETRTKOVI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA TRAFIKA24.SI!

Članki iz rubrike