oranžno opozorilo Svet24.si

Arso oranžen alarm prižgal tudi za severovzhod, ...

kača-na-policijski-postaji Svet24.si

Kača s policijske postaje Koper

1706792389-b60k4933-1706792354008 Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra ...

1696960818-172a6788-1696960549922 Reporter.si

Teorije zarote: bo Anžetu Logarju uspelo prevzeti...

Komplet za trening Ekipa24.si

Šik po francosko s slovensko noto

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Kako je danes videti kamp Paradiso?...

luka doncic pljunil Ekipa24.si

Kaj? Luka Dončić je v neposrednem prenosu med ...

nu
nu
1 08.09.2021 12:37:34

Brane, KAJ?!? Oblak in KRITIZIRA in BRANI Keka?!? Ni težava, je pa GLAVNA TEŽAVA ...

alesfevzer.com
Branko Oblak o porazu Slovenije in slabih predstavah v zadnjem času.

Prepričljiv poraz Slovenije na gostovanju na Hrvaškem je v deželici na sončni strani Alp dvignil ogromno prahu. Kritike kar dežujejo, svoj lonček pa je pristavil tudi zimzeleni Branko Oblak, ki je očitno prepričan, da je srž problema v selektorju Matjažu Keku.


"Nimam besed. Kriza je v reprezentanci prisotna že dlje časa, saj že dolgo nismo imeli kakšnega uspeha, sploh pod tem selektorjem, in zato ne vidim nobenega dobrega rezultata," je za Sportal med drugim povedal nekdanji zvezdnik Bayerna in dodal tudi: "Jaz nisem selektorja niti pripeljal niti ga ne bom zamenjal. Kakorkoli, tekem je do konca še nekaj, možnosti so minimalne, zdaj pa je odvisno, ali bo selektor zadevo do konca potegnil proti dnu ali pa bo predsednik predlagal novega selektorja." O Mariborčanu je Oblak dejal še tole: "V nogomet se ne vtikam več. Moti pa me to, da je predsednik Nogometne zveze Slovenije na selektorski stolček postavil Matjaža Keka, kljub temu da sva se s predsednikom o tem na glas pogovarjala. A me ni poslušal."

Je bil pa Oblak v svojem slogu konfuzen. Čeprav je očitno, da je nezadovoljen s selektorjem, je poudaril tudi ...: "Nikoli ni težava v selektorjih, glavna težava je ta, da je zbral slabe igralce. Igralska kakovost je takšna, kakršna pač je. Če pa je najboljši igralec Josip Iličić, in od njega ni nič, pa ga selektor zamenja praktično že v prvem polčasu, potem to pomeni, da je nekaj narobe tako s selektorjem kot z igralcem. Dober igralec ne more biti zamenjan že tako zgodaj v tekmi."

Članki iz rubrike