nova zemlja Svet24.si

Tedenski horoskop: Zdi se, da je svet okoli nas na...

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

1715284723-172a1604-1715284697347 Necenzurirano

SD želeli rubiti vilo na Levstikovi. Han: ...

ana-petrič Reporter.si

Slovenka leta odpuščena: vrata ji je pokazala ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

Gorski zdravnik Revija Stop

»Dr. Gruberja so Slovenci vzeli za svojega«

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

nu
nu
0 12.07.2021 15:33:22

Želel je izvajati ODLOČILNO ENAJSTMETROVKO! Posnetek in izjava RAZKRIJETA VSE! Napaka Southgata?! (video)

PROFIMEDIA
Jack Grealish je odgovoril na očitke.

Ni prijetno izgubljati, še manj v finalu in še najmanj po loteriji izvajanja enajstmetrovk. Dolgo čakanje Anglije na 'prihod domov' in na veliko reprezentančno lovoriko se po bolečem porazu nadaljuje.

Nič čudnega ni, da na Otoku dan po velikem finalu beseda teče predvsem o iskanju razlogov za nov neuspeh domače izbrane vrste na Wembleyju in največ pozornosti je pričakovano požel seznam izvajalcev enajstmetrovk, ki ga je sestavil angleški selektor Gareth Southgate. Zadnji trije angleški izvajalci so svoj strel z bele točke zapravili, marsikdo pa je mnenja, da bi morali odgovornost pred tremi mladeniči prevzeti izkušenejši igralci. Marcus Rashford ima 23 let, Jadon Sancho jih šteje 21, Bukayo Saka le 19.



Težko bi jim torej zamerili, da pri teh letih nimajo jeklenih živcev, ki jih najpogosteje prinesejo predvsem izkušnje, angleška nogometna javnost pa tako svoje kritike usmerja proti selektorju oziroma nogometašem, ki imajo v svojih nogah nekaj več kilometrine. Podobno mnenje je za angleški SkySports izrazil tudi vedno ostri Roy Keane. "Če si Raheem Sterling ali Jack Grealish, ne moreš pustiti sramežljivemu 19-letniku, da strelja enajstmetrovko pred tabo," je povedal legendarni irski nogometaš.

Jack Grealish se je na te očitke danes odzval. "Želel sem streljati! Selektor se je tolikokrat na tem turnirju odločil prav in tako je bilo tudi včeraj! Ne bom pa dopustil, da se govori, da nisem želel izvajati enajstmetrovke, če sem jasno povedal, da bi jo," je na svojem Twitter profilu zapisal 25-letni nogometaš Aston Ville. V komentarjih pod njegovo objavo pa se je znašel tudi posnetek, ki njegove besede potrjuje. Southgate je po Jadonu Sanchu nekoliko kolebal, na koncu pa se je odločil, da bo zadnjo enajstmetrovko izvedel Saka.

Članki iz rubrike