mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

matjaž-štraus Njena.si

Delovna akcija: Mojster Matjaž srečen v objemu ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

STA
STA
3 15.05.2021 16:20:51

ŠOK! Katastrofalna novica za ZLATANA IBRAHIMOVIĆA

Reuters
Švedski nogometni zvezdnik Zlatan Ibrahimović bo zaradi poškodbe levega kolena izpustil prihajajoče evropsko prvenstvo, je sporočila Švedska nogometna zveza. Devetintridesetletnik bo namreč zaradi poškodbe levega kolena počival najmanj šest tednov, je pred tem v izjavi za javnost zapisal njegov klub AC Milan.

Devetintridesetletni napadalec se je poškodoval na tekmi proti Juventusu 9. maja, sprva pa so Milančani sporočili, da bo izpustil najmanj dve tekmi. Dodatni pregledi so pokazali, da je poškodba vendarle hujše narave.

Rdeče-črni so zapisali, da je Šveda pregledal Volker Musahl, ki je opravil že operacijo strgane križne vezi, zaradi katere je Ibrahimović počival med aprilom in novembrom 2017. Takrat je bil član Manchester Uniteda.

Zdravnik iz pittsburškega zdravstvenega centra UPMC je Švedu tokrat predpisal šesttedenski počitek, operacija pa ne bo potrebna.



Švedski napadalec je selektorja švedske reprezentance Janne Andersson že poklical in mu sam sporočil, da na EP ne bo mogel pomagati izbrani vrsti, v katero se je vrnil šele pred kratkim.

"Govoril sem z Zlatanom Ibrahimovićem, ki mi je dejal, da mu bo poškodba preprečila nastop na evropskem prvenstvu. Seveda je zaradi tega on še najbolj žalosten. Razočarani pa smo tudi mi," je v izjavi zveze dejal selektor Andersson.

Evropsko prvenstvo bo na sporedu med 11. junijem in 11. julijem. Švedska izbrana vrsta bo prvo tekmo na prvenstvu odigrala 14. junija proti Španiji v Sevilli, zadnjo v skupini E pa 23. junija.

Značke: nogomet, sta

Članki iz rubrike