volilni-kongres, Matjaž Han Svet24.si

Hanu zaenkrat ni uspelo ustaviti padanja podpore ...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
2 05.08.2020 07:53:00

Matjaž Kek s posebnim sporočilom Josipu ILIČIĆU: Od mene potrebuje le eno stvar. In jaz od njega LE ENO!

Martin Metelko
Selektor Matjaž Kek je v velikem intervjuju za Ekipo SN spregovoril tudi o Josipu Iličiću.

Matjaž Kek se je v intervjuju za Ekipo SN dotaknil številnih trenutno najbolj vročih tem v slovenskem nogometu: o Dinamu, o trenutnem stanju v nogometu in negotovi prihodnosti reprezentančnih tekem, o Aleksandru Čeferinu, Celju, Mariboru, Olimpiji in seveda tudi o Josipu Iličiću. 

Selektor slovenske reprezentance je z velikim spoštovanjem in veliko mero razumevanja ter človečnosti govoril o zvezdniku slovenske izbrane vrste, ki ima trenutno težave. Na vprašanje, ali razmišlja, da bi imel priljubljenega Jojota zraven že jeseni, je Kek odgovoril: "Resnično ne razmišljam. Jojo si zasluži, da ne razmišljam. Si pa zgolj in samo zanj želim, da bi se mu zgodil tisti klik in da bi ga spet videl uživati v nogometu. Najbolj bom vesel, če ga bom videl z veseljem igrati nogomet – kjerkoli in kakorkoli. Če bom videl tisti njegov nasmeh, ko 'zarola' žogo. Ko bom videl ta nasmeh, bom v tistem trenutku okej. Jaz potrebujem le to, tudi če bo potem rekel 'selektor, igral pa še ne bi'. Ali pa če bo rekel, da lahko. O tem ne razmišljam."

josip ilicic slovenija poljska mm
Martin Metelko

Sta se v zadnjih dneh kaj slišala? "Ko je bilo v Bergamu najtežje, sva se slišala, se pogovarjala. Zdaj sva na vezi ravno toliko, kolikor je v tem trenutku treba. Kolikor potrebuje on, kajti jaz zdaj nisem pomemben. V tem trenutku mora od nas le vedeti, da smo tu zanj in da smo mu pripravljeni pomagati. Drugega ne potrebuje, drugo bi bilo preveč."

VEČ O ILIČIĆU IN OSTALIH ZELO VROČIH TEMAH SI LAHKO PREBERETE V TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JO LAHKO DOBITE NA SPLETNI STRANI TRAFIKA24.SI.

Članki iz rubrike