stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

nu
nu
0 13.11.2019 08:46:52

JOJO RAZKRIL VSE! Izbral izključitev namesto gola? Simuliral? TU JE RESNICA o dvoboju z BRAVOM IN CITYJEM!

Josip Iličić je v odmevnem intervjuju v tiskani izdaji Ekipe SN med drugim razkril, kaj se je dogajalo na zadnji tekmi lige prvakov med Atalanto in Manchester Cityjem.

Naj spomnimo: na tisti tekmi je bil deset minut pred koncem tekme pri rezultatu 1:1 izključen vratar Manchester Cityja Claudio Bravo zaradi prekrška nad Josipom Iličićem. V Italiji se je sprožila velika polemika o tem, ali je Josip Iličić iskal prekršek, da bi 'izsilil' izključitev Brava in poskrbel, da je moral v gol Cityja Kyle Walker. Nekateri, med njimi je tudi legendarni trener Arsene Wenger, pa so prepričani, da bi moral slovenski reprezentant dobiti rumeni karton zaradi simuliranja.

josip ilicic mm
Martin Metelko

Zdaj je za kolege iz tiskane izdaje Iličić razkril dogajanje: "Dajva najprej o tem, kaj se je sploh zgodilo. Pod točko ena moram priznati, da ko je šla žoga proti meni, nisem bil pozoren na vratarja in na možnost, da bo prišel tako daleč iz vrat. Presenetil me je in verjetno sem pri tem plačal ceno pomanjkanja izkušenj na tako visoki ravni, kot je liga prvakov. To je vendarle nekaj še povsem drugega v primerjavi z vsem, kar sem igral v predhodnih sezonah. Ko sem zagledal Brava, je bil na točki, na kateri ga nisem niti približno pričakoval. Moja prva misel je bila poriniti žogo mimo njega in pri tem sem imel občutek, da sem jo porinil preveč na stran. Daleč od tega, da bi bil v idealnem položaju, in tudi zato sem – priznam – iskal stik z vratarjem. Nimam težav s tem, iskal sem ga, in kolikor jaz vem, vratar ob izhodu iz svojega prostora to tvega in je izključen, če do kontakta pride. Sodnik je dosodil, VAR potrdil, razprave o simulaciji po moje nimajo smisla."

CELOTEN INTERVJU Z JOSIPOM ILIČIĆEM SI LAHKO PREBERETE V SREDINI TISKANI IZDAJI EKIPE SN ALI NA TRAFIKA24.SI.

Članki iz rubrike