franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
4 15.10.2019 19:58:01

KEK direktno o MOŽNOSTIH ZA ODSTOP! Vedel sem, v kaj se spuščam, zato v SLOVENIJO NISEM PRIŠEL ...

Martin Metelko
V intervjuju za TV Slovenija je selektor zelo neposredno odgovoril na zelo neposredno vprašanje o najbolj radikalni potezi.

V pogovoru z Anžetom Bašljem za športni program slovenske javne televizije se je Matjaž Kek spoprijel tudi z vprašanjem, ki ga je posredno dobil že na tiskovni konferenci po porazu z Avstrijo in na katerega so namigovali nekateri mediji. Torej z vprašanjem o možnosti takojšnjega odhoda s položaja bodisi v obliki odstavitve bodisi v obliki odstopa zaradi nedoseženega cilja. Kek je nanj odgovoril zelo direktno, brez ovinkarjenja in zelo jasno. 

"Ko sem se odločil za vrnitev v Slovenijo, sem zelo dobro vedel, v kaj se spuščam in kaj me bo tukaj čakalo. Dobro sem vedel, kaj me bo čakalo po zmagi, in dobro sem vedel, kaj me bo čakalo po porazu. Stalno primerjanje z drugimi selektorji in deljenje - priznam, to mi gre res na živce. A da bi bežal od svoje odgovornosti ali vsaj pomišljal na kaj takega, to pa ne. V Slovenijo nisem prišel nazaj zato, da bi bil tukaj pol leta ali eno leto," je poudaril. 

"Takšen cirkus, kot vlada v svetu, takšen kaos, seveda koga lahko pripelje tudi do razmišljanja o takojšnjem odhodu. A jaz o tem nikakor ne razmišljam. Pokazal sem, da lahko s temi fanti zelo dobro funkcioniramo. In prepričan sem, da če bomo imeli razmišljali enako in bili vsi dovolj samokritični, se bomo lahko skupaj spopadli s tem pritiskom slovenske javnosti. Ki je upravičen - po treh nastopih na velikih tekmovanjih ne more nihče pričakovati, da bomo četrti v skupini. Cilj mora biti in bo vedno uvrstitev na veliko tekmovanje," je še dodal v omenjenem intervjuju za TV Slovenija. 

Posnetek celotnega pogovora najdete na tej povezavi. 

Značke: kek, rtvslo, odstop

Članki iz rubrike