profimedia-0808999589 Svet24.si

Umrl komaj 15-mesečni sin slavnega MMA borca

Hyalomma-marginatum_H Svet24.si

Eksotični orjaški klop osvaja alpske dežele in ...

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

zvezdan radonjic Primoz Lavre Reporter.si

Tako v SDS nagrajujejo zasluge in zvestobo: ...

gabriela doncic 24 Ekipa24.si

Uau! Luka Dončić pokazal izjemno darilo, ki ga ...

masterchef Njena.si

MasterChef: Kje je sodnik Luka Jezeršek?

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

nu
nu
2 11.10.2019 10:52:53

TO si prilepite na STENO! Jan OBLAK z NEVERJETNIM nagovorom navijačem, o teh besedah govorijo VSI!

Martin Metelko
Jan Oblak je bil v Skopju izjemno razočaran zaradi poraza s Severno Makedonijo in zaradi položaja na lestvici. Slovenija je z drugega mesta zdrsnila na četrto.

Jan Oblak je bil zaradi poškodbe Bojana Jokića tudi tokrat v vlogi kapetana slovenske reprezentance, po tekmi pa ni skrival razočaranja nad tem, da reprezentanca v Skopju ni prikazala ničesar, kar bi jim lahko prineslo vsaj točko. 

Po tekmi je prevzel odgovornost in stopil pred novinarje, hkrati pa je prenesel tudi sporočilo navijačem. Tistim, ki so prepotovali več kot 900 kilometrov do Skopja in tistim, ki so razgrabili vstopnice za nedeljsko tekmo v Stožicah: "Septembrski zmagi sta pokazali, da ljudje uživajo in radi pridejo na stadion. Lahko smo samo hvaležni vsem, ki kupijo vstopnice, mislim, da so bili bolj bučni od Makedonci, naredili so vse, da nam pomagajo, mi na igrišču pa nismo naredili tega, kar so oni na tribunah. Ko je bila septembra evforija, sem opozarjal, da se stvari iz tekme v tekmo spreminjajo, mi pa bomo v nedeljo na stadionu pokazali to, kar si gledalci zaslužijo. Pokazali bomo to, kar si konec konca tudi mi želimo. In da bomo novembra še vedno v igri za evropsko prvenstvo." 

Članki iz rubrike