državna meja Svet24.si

Italija bi prekinila schengenski sporazum s ...

jesenice alge Svet24.si

Madež na Savi Dolinki je naraven pojav

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. ...

robert golob vecer rb Reporter.si

Trojni strel v koleno za Gibanje Svoboda ...

Zoran Zeljkovic Ekipa24.si

Konec dvomov! Nov pretres v zmajevem gnezdu: ...

Princ Harry in Kate Middleton - nekoč prava prijatelja - danes pa .. Odkrito.si

Kate in Harry - Če se bo to zgodilo, se bosta ...

pogacar 1 Ekipa24.si

Tako malo je manjkalo! Tukaj je posnetek, ...

nu
nu
8 26.09.2019 14:08:48

EPSKA 'BRUKA'! Slovenija ZMAGUJE, Slovenija LOVI EURO, potem pa ... TOLE! Kek priča PRAVI SRAMOTI!

Jurij Kodrun/M24.si
Matjaž Kek razkril seznam nogometašev za oktobrski tekmi.

Že res, da Slovenijo pretresa odbojkarska mrzlica, že res tudi, da bo v soboto odigran večni derbi med Olimpijo in Mariborom. Pa vseeno - ni opravičila! Ko je Matjaž Kek danes ob 14. uri na Brdu pri Kranju razkril seznam nogometašev za oktobrski tekmi reprezentance Slovenije s Severno Makedonijo v Skopju in Avstrijo v Ljubljani, ga je doletelo nekaj šokantnega, nekaj neverjetnega, nekaj skrajno nespoštljivega. Čeprav Slovenija zmaguje in čeprav Slovenija lovi Euro 2020, so na razkritje tokratnega Kekovega seznama prišli samo - TRIJE novinarji!!! Da, trije! Neverjetno, bizarno, a tako zelo resnično. Žal ...


Pod gorenjske vrščace, kjer ima svoj sedež Nogometna zveza Slovenije, so prišli le novinarji RTV Slovenije, časnika Dnevnik in seveda edinega športnega dnevnika EkipaSN. Vsi ostali pa ... Bržčas so si želeli Kekovo tiskovno konferenco ogledati v neposrednem prenosu, za katerega naj bi poskrbela NZS. Pa ga ni bilo. Pravilno, če smemo dodati. Kek, ki ne pomni, kdaj je govoril pred tako malim številom novinarjev, si takšnega mizernega obiska preprosto ni zaslužil. Sramota! 

S precejšnjo zamudo sta nato na prizorišče prišla tudi novinarja Dela in Slovenske tiskovne agencije, a to ne spremeni dejstva, da gre za nekaj povsem nedopustnega, nesprejemljivega in zares sramotnega.

Članki iz rubrike